ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αθλητικό νομοσχέδιο στη Βουλή (live streaming)

Το αθλητικό νομοσχέδιο στη Βουλή (live streaming)

Αυτή την ώρα διεξάγεται στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου

Μετά από συνεχείς επαφές με την FIFA και την UEFA, έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό Grexit.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δημιουργήθηκε ένταση, με αφορμή την ένταξη -χθες 5/5 -15 τροπολογιών στο νομοσχέδιο του υπουργείο Εσωτερικών.

O εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στην Προέδρο της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου και την κίνησή της να ζητήσει να αποσυρθούν τροπολογίες της κυβέρνησης, δήλωσε πως "το ότι αυτές τελικά παρέμειναν εκπέμπει το μήνυμα ότι η κυβέρνηση τακτοποιεί τους φίλους της”.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής δήλωσε ότι “η κυβέρνηση κινείται εντός της λογικής, πάντα και για όλα τα θέματα” και κάλεσε τον κ. Βρούτση να διαβάσει όλες τις δηλώσεις σχετικά με το grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η κ. Λυμπεράκη από το Ποτάμι δήλωσε ότι “είναι κρίμα να μπαίνει το ένα θέμα μέσα στο άλλο" και ζήτησε "να μιλήσουμε για το νομοσχέδιο κατά της βίας επί της ουσίας". Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος από τους ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στον κ. Βρούτση τόνισε ότι “κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια για το τι έγινε χθες το βράδυ”.

Παρακολουθήστε απευθείας τις εξελίξεις μέσω live streaming στο onsports.gr