ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Η συνεχής στοχοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λίγο έλειψε να έχει τραγικά αποτελέσματα!

Πριν από λίγο, κι ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την οικογένειά του ήταν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει σχολικούς αγώνες στίβου, οπαδοί του Ολυμπιακού που αντιλήφθηκαν την παρουσία του, επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Με ψυχραιμία, ο Γιαννακόπουλος μπήκε στο αυτοκίνητο του, το οποίο περικύκλωσαν μηχανάκια με οπαδούς του ΟΣΦΠ, οι οποίοι προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία του οχήματος.

Ευτυχώς για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πέτυχαν τον σκοπό τους και έτσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέφυγε από την μήνι των συγκεκριμένων ατόμων χωρίς περαιτέρω συνέπειες, οι οποίες θα ήταν- χωρίς αμφιβολία- ολέθριες αν υπήρχε άλλη εξέλιξη.

Μετά και το συγκεκριμένο περιστατικό, καλό θα ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Κοντονής να αναρωτηθεί ως πότε θα επιτρέπει στους αδελφούς Αγγελόπουλους να συκοφαντούν, να στοχοποιούν και να λοιδορούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Και φυσικά το ερώτημα που πρέπει να απασχολεί την Πολιτεία αλλά και τον φίλαθλο κόσμο είναι ποιοι θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάθει το οτιδήποτε στο μέλλον σε κάποια ανάλογη περίσταση; Επιτέλους ας λάβουν τα μέτρα τους αυτοί που πρέπει, προτού να είναι πολύ αργά…

Πηγή: onsports.gr