ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Όλα όσα συμβαίνουν στο Ρίο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Όλα όσα συμβαίνουν στο Ρίο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών να φέρουν μετάλλιο στη χώρα μας!

Χιλιάδες αθλητές ρίχνονται εδώ και μέρες στη μάχη των μεταλλίων με στόχο να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους, αλλά πάνω απ’ όλα τον εαυτό τους, για να βρεθούν στο υψηλότερο βάθρο και να ακουστεί ο εθνικός τους ύμνος!

Οι Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς του Ρίο, αν και λίγοι, απέδειξαν ότι διαθέτουν όλα τα εφόδια και την καρδιά, ώστε η Γαλανόλευκη να κυματίσει στα γήπεδα της Βραζιλίας!

Το χορό των μεταλλίων άνοιξε η Άννα Κορακάκη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό σκοποβολής από τα 10μ. με αεροβόλο πιστόλι. Αμέσως μετά η Άννα έκανε ξανά υπερήφανους τους Έλληνες, κατακτώντας το χρυσό στα 25μ. με πιστόλι!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μία συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό των κρίκων ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο και απέδειξε ότι είναι ο "Lord of the Rings"!

Σειρά είχε ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο "γιος του Ποσειδώνα" που στα 36 του χρόνια πήρε το ασημένιο μετάλλιο μετά από μία κούρσα θρίλερ και έκλεισε την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στην ιστιοπλοΐα 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μετά από μία εντυπωσιακή τελευταία κούρσα.

Τέλος, η Κατερίνα των αιθέρων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ πετώντας πάνω από τα 4,85 και στην κορυφή του κόσμου. Μαζί της, σήκωσε στα ουράνια και όλους τους Έλληνες χαρίζοντας στη χώρα μας το 6ο μετάλλιο στο Ρίο, πρώτο στο συγκεκριμένο άθλημα και πρώτο χρυσό στο στίβο μετά το 2004!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σχετικές ειδήσεις