ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δίνουν ραντεβού 21.000 αθλητές

Στη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δίνουν ραντεβού 21.000 αθλητές

Η IKEA Running Team θα συμμετάσχει στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Της Σοφίας Μαυραντζά

Με το βλέμμα στραμμένο στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται όσοι αγαπούν τον αθλητισμό, μετρώντας αντίστροφα για τον Μαραθώνιο της Ιστορίας, τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που είναι αφιερωμένος στον μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη.

Την Κυριακή 2 Απριλίου η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την Πέλλα, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας. Με τη λαμπρότητα που αρμόζει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει με περισσότερους από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας!

Φυσικά, δεν είναι εύκολο για όλους να καταφέρουν να τρέξουν τα χιλιόμετρα του Μαραθωνίου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι συμμετέχοντες αθλητές έχουν ήδη επιλέξει τον αγώνα δρόμου που προτιμούν να αγωνιστούν (Μαραθώνιος, 10.000 μ. ή 5.000 μ.) και είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το στόχο τους! Μόλις ο ήχος της εκκίνησης ακουστεί, όλοι θα τρέξουν με την ψυχή τους!

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού θα βρίσκεται και το Newsbomb.gr με την IKEA Running Team που θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση, τιμώντας το θεσμό, καθώς με τη φανέλα της ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS θα τρέξουν περισσότεροι από 1.000 αθλητές!

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές θα τρέξουν για καλό σκοπό καθώς η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS εξακολουθεί να μοιράζει παιδικά χαμόγελα χάρη στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», που υλοποιεί, εξοπλίζοντας παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα! Έτσι, με αφορμή τον 12ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» για κάθε συμμετοχή με τη φανέλα της ΙΚΕΑ Running Team, ο Όμιλος θα διαθέσει 5 ευρώ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Μεταξύ της πολυάριθμης ομάδας, φέτος τρέχουν για καλό σκοπό με την IKEA Running Team οι: Θοδωρής Μαραντίνης, Γιάννης Αϊβάζης, Ευγενία Σαμαρά, Έλενα Γαλίφα, Γιάννης Ποιμενίδης και Ολίβια Γαβρίλη.

7

Θεαματική η αλλαγή στους «Σταθμούς Χαράς»

Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως συνολικά, μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει εξοπλίσει και διαμορφώσει πάνω από 39 Σταθμούς, σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Αττική και Κρήτη, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν μία καλύτερη καθημερινή ζωή!

Αξίζει να σημειωθεί πως για όλους όσοι θα τρέξουν με τη φανέλα της ΙΚΕΑ Running Team, θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα γιορτινό διήμερο αθλητισμού! Ειδικότερα:

Το Σάββατο 1 Απριλίου, 14:00 – 17:00, στο περίπτερο της ΙΚΕΑ Running Team (θα βρίσκεται στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα στον Λευκό Πύργο) οι μικροί φίλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν παιδικές διαδραστικές δραστηριότητες!

Την ίδια ημέρα, 17:00 – 19:00, ο coach της IKEA Running Team, Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης, έχει προετοιμάσει 30λεπτες προπονήσεις για τόνωση και (φυσικά) διατάσεις που θα μας προετοιμάσουν για την επίτευξη και την ολοκλήρωση του στόχου μας για τον αγώνα της Κυριακής!

Το Newsbomb.gr θα βρίσκεται εκεί από το Σάββατο για να σας μεταδώσει το κλίμα της μεγάλης αυτής γιορτής και την Κυριακή το πρωί να τρέξει με τη φανέλα της ΙΚΕΑ Running Team!

ikea photo running entos copy

Εξάλλου, μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα για τον 12ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε από τη σελίδα της ΙΚΕΑ Running Team στο Facebook. Μέσα από τη σελίδα της IKEA Running Team η ομάδα θα μπορέσει να συντονιστεί πιο εύκολα, αλλά και όλοι οι αθλητές να διαβάσουν tips! Events που θα βοηθήσουν στις προπονήσεις σας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα! Κάντε like και… μείνετε συντονισμένοι!

Τέλος, μην ξεχνάτε πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και η διοργάνωση ενός Μαραθωνίου είναι η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Αν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στη Βόρεια Ελλάδα, μπορείτε να χειροκροτήσετε εκείνους που θα δώσουν την ψυχή τους για να το καταφέρουν. Του χρόνου θα είναι η δική σας σειρά!

Σχετικές ειδήσεις