ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάμε Στοίχημα στο Μουντιάλ: Προβάδισμα σε Γαλλία

Πάμε Στοίχημα στο Μουντιάλ: Προβάδισμα σε Γαλλία

Με 2/2 έκλεισε η χθεσινή ημέρα, μετά την ισοπαλία της Εθνικής μας ομάδας στο ημίχρονο αλλά και το g/g της Ουρουγουάης με την Αγγλία.

Στα σημερινά, τα ματς που ξεχωρίζουν, είναι αυτό ανάμεσα σε Ιταλία και Κόστα Ρίκα και το Ελβετία - Γαλλία. Αμφότερα τα ζευγάρια κέρδισαν τους αντιπάλους τους την πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό που θέλουν σήμερα είναι να κατοχυρώσουν την θέση τους στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Περισσότερες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο από σήμερα, δίνουμε στη Γαλλία, η οποία έχει ποιοτικότερο σύνολο από τους Ελβετούς, ενώ έχει και σε εξαιρετική φόρμα τον Καρίμ Μπενζεμά. Θα αγοράσουμε το διπλό της Γαλλίας σε απόδοση 1.80.

Στο άλλο ματς δεν θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε το σημείο του νικητή, αλλά τα γκολ που θα μπουν στο ματς. 2 έως 3 γκολ η επιλογή μας με το σκεπτικό πώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά δεν θέλουν και να χάσουν, ειδικά μετά τους τρεις βαθμούς που πήρε η Ουρουγουάη κόντρα στην Αγγλία. Όποιος θέλει μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να στραφεί και στην ισοπαλία.

Το χθεσινό μας ταμείο (19/6)