ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένταση και θέαμα στο Κόπα Αμέρικα και τον Stoiximan.gr

Ένταση και θέαμα στο Κόπα Αμέρικα και τον Stoiximan.gr

Mπορεί η ελληνική Superleague, τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League & Europa League) να ολοκληρώθηκαν για τη σεζόν ωστόσο και αυτό το καλοκαίρι οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Μία μεγάλη διεθνής διοργάνωση γνωστή για το θέαμα, την ένταση και τις συγκινήσεις που προσφέρει ξεκινά τα ξημερώματα της Παρασκευής στα γήπεδα της Χιλής. Ο λόγος για το 44ο Κόπα Αμέρικα, το οποίο ήδη ξεκίνησε από τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου, θα διεξάγεται μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 4ης Ιουλίου και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον από πλευράς αθλητικών διοργανώσεων αυτό το καλοκαίρι.

Και αν το όνομα της διοργάνωσης από μόνο του δεν σας συγκινεί, μία ματιά στους πρωταγωνιστές θα σας πείσει. Η παρουσία των Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Μεξικό, Χιλή, Κολομβία και Ισημερινού εξασφαλίζει το θέαμα και τα μεγάλα παιχνίδια, ενώ ο… χάρτης της διοργάνωσης συμπληρώνεται από τις Βολιβία, Παραγουάη, Βενεζουέλα, Τζαμάικα και Περού. Ο Stoiximan.gr προσφέρει όλες τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης σε Live Streaming για να μη χάσετε στιγμή από τη δράση στα γήπεδα της Χιλής.

Τι περιμένουμε να δούμε από τα ξημερώματα της Παρασκευής; Την επιστροφή της Βραζιλίας στη διεκδίκηση ενός μεγάλου τροπαίου μετά την αποτυχία του Μουντιάλ, το εκπληκτικό ρόστερ της Αργεντινής με τον Μέσι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του να ψάχνει μία μεγάλη επιτυχία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά και την Ουρουγουάη, η οποία καλείται παρά την απουσία του Λουίς Σουάρεζ να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε 4 χρόνια πριν στα γήπεδα της Αργεντινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουρουγουάη μετρά τις περισσότερες κατακτήσεις (15), ενώ ακολουθούν η Αργεντινή με 14 και η Βραζιλία με 8. Ο Stoiximan.gr προσφέρει ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την Αργεντινή του Μέσι σε απόδοση 2,90 ενώ από κοντά ακολουθεί η Βραζιλία του συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Νείμαρ, σε τιμή 4,50.

Ωστόσο, οι τρείς παραδοσιακές δυνάμεις του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου δεν είναι οι μόνες που συγκεντρώνουν σημαντικές ελπίδες για το τρόπαιο. Από κοντά ακολουθεί και η διοργανώτρια Χιλή του Αλέξις Σάντσεζ η οποία εκτός από ένα ταλαντούχο και καλοδουλεμένο σύνολο, διαθέτει και την συμπαράσταση του κοινού, ως οικοδέσποινα της διοργάνωσης. Την πρώτη πεντάδα των φαβορί κλείνει η Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκεζ, η οποία μετά από μία εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση δείχνοντας ικανή για το βήμα παραπάνω.

Αν μη τι άλλο η παρουσία των μεγάλων αστεριών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Χιλής προδιαθέτει για μεγάλα ντέρμπι και συγκινήσεις. Το αν οι προσδοκίες θα επιβεβαιωθούν θα το μάθουμε στο χορτάρι, ωστόσο η Λατινική Αμερική σπάνια απογοητεύει…

Σχετικές ειδήσεις