ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κόπα Αμέρικα: Δωρεάν αλκοόλ για τα γκολ του Μέσι στην κόντρα με Ροντρίγκεζ

Κόπα Αμέρικα: Δωρεάν αλκοόλ για τα γκολ του Μέσι στην κόντρα με Ροντρίγκεζ

To Κόπα Αμέρικα βρίσκεται σε εξέλιξη και η θερμοκρασία ανεβαίνει στη νοκ-άουτ φάση των προημιτελικών, όπου πιθανά στραβοπατήματα δεν είναι δυνατό να διορθωθούν.

Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου τα «σταυρώματα» των προημιτελικών έφεραν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ντέρμπι της Αργεντινής με την Κολομβία να ξεχωρίζει. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται ως το μεγαλύτερο φαβορί της διοργάνωσης, μετά και τις σοβαρές εμφανίσεις της στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Μέσι v sΧάμες

Η ομάδα αλλά και ο ίδιος δεν εντυπωσίασαν ωστόσο έδειξαν ότι έχουν ότι χρειάζεται για να φτάσουν μέχρι τέλους. Υπολογίζοντας ότι ο μάγος της «Αλμπισελέστε» χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι το τουρνουά, τα πράγματα δείχνουν ευοίωνα για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο. Ο Stoiximan.gr προσφέρει σε απόδοση 2,17 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μέσι στην αναμέτρηση με την Κολομβία.

Από την άλλη βρίσκεται η Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκεζ. Οι «Καφετέρος» του Αργεντίνου προπονητή, Χοσέ Πέκερμαν, ξεκίνησαν τη διοργάνωση με ήττα-σοκ από τη Βενεζουέλα, ωστόσο έδειξαν χαρακτήρα και επέστρεψαν από τη δύσκολη θέση, με τη νίκη απέναντι στη Βραζιλία, αναμέτρηση με πολλά νεύρα που οδήγησε και στην αποβολή του Νέιμαρ από το υπόλοιπο τουρνουά.

Η αναμέτρηση απέναντι στην Αργεντινή αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Κολομβιανούς, οι οποίοι θέλουν να δείξουν στον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι ήρθε η ώρα να φτάσουν στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου. Ευκαιρία αποτελεί και για τον σταρ της ομάδας ΧάμεςΡοντρίγκεζ, ο οποίος κυνηγάει έναν τίτλο τη φετινή χρονιά, στην οποία κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίτλο μετά από τις συνεχόμενες αποτυχίες της Ρεάλ σε συλλογικό επίπεδο. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κολομβιανός σταρ στον προημιτελικό με την Αργεντινή προσφέρεται σε απόδοση 5,40 στον Stoiximan.gr.

Δωρεάν ποτά για κάθε γκολ του Μέσι

Ολόκληρη η διοργανώτρια χώρα βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες των παικτών του Χόρχε Σαμπάολι και όπως είναι φυσικό η φρενίτιδα γύρω από το Κόπα Αμέρικα- γεννά και ενδιαφέρουσες… ιδέες. Οι επιχειρήσεις προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη διοργάνωση και να αυξήσουν τα κέρδη τους, με πολλές να χρησιμοποιούν ιδιαίτερα ευρηματικούς τρόπους.

Σε μία από αυτές τις επιχειρήσεις, το μοτέλ Fantasia de LaSerena, το οποίο βρίσκεται σε ένα προάστιο της Χιλής με έντονο το Αργεντίνικο στοιχείο, προσφέρει δωρεάν ποτά στους πελάτες του κάθε φορά που σκοράρει ο σούπερ-σταρ της Αργεντινής. Όπως δηλώνει η ιδιοκτήτρια του μοτέλ, Τζοσελίν Λιζάνα, «κάθε οπαδός της Αργεντινής μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προνόμια που προσφέρουμε σε κάθε γκολ της Εθνικής του Ομάδας».

Ο Stoiximan.gr μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να προσφέρει… δωρεάν αλκοόλ, ωστόσο κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους προσφέροντας στα μέλη του τις καλύτερες αποδόσεις. Ειδικότερα, η κατάκτηση του τροπαίου από την οικοδέσποινα Χιλή προσφέρεται σε απόδοση 3,25 ενώ κατάκτηση του τίτλου από την παρέα του Μέσισε τιμές φαβορί, στο 2,85.