ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κολλημένος στο Dover o Λευτέρης Παρασκευάς-Περιμένει να ξεκινήσει την προσπάθεια για το Arch to Arc

Κολλημένος στο Dover o Λευτέρης Παρασκευάς-Περιμένει να ξεκινήσει την προσπάθεια για το Arch to Arc

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να προσπαθήσεις να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο απαιτητικό τρίαθλο του κόσμου.

Αλλά αυτό είναι που θα προσπαθήσει να κάνει Λευτέρης Παρασκευάς, 40 ετών, από το Βόλο, πρώην πρωταθλητής κολύμβησης, που ζει και εργάζεται ως κομμωτής στην Αθήνα.

Με σημείο εκκίνησης τη Μαρμάρινη Αψίδα του Λονδίνου, ο Λευτέρης θα τρέξει 140 χιλιόμετρα από το Λονδίνο έως το Ντόβερ, να κολυμπήσει 33,8 χιλιόμετρα διασχίζοντας το στενό της Μάγχης ως το Καλέ στις ακτές της Γαλλίας και να κάνει ποδήλατο για 289,7 χιλιόμετρα μέχρι το τερματισμό στην Αψίδα του Θριάμβου, στο Παρίσι.

Μόνο αθλητές παγκοσμίως έχουν τερματίσει τη συνολική απόσταση των 463,5 χιλιομέτρων αυτού του αγώνα και ο Λευτέρης έχει σαν στόχο, όχι μόνο να τερματίσει, αλλά και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο είναι 61 ώρες και 27 λεπτά συνεχούς αγώνα.

Η προσπάθεια του βέβαια έχει ιερό σκοπό η οποία στηρίζεται από τον Stoiximan.gr.

Oαγώνας του είναι το μέσο για να προκαλέσει ενδιαφέρον για την μεγάλη του φιλανθρωπική καμπάνια που έχει ξεκινήσει με τίτλο «The Extra Mile - Ξεπερνώντας τα Όρια Για Τα Παιδιά».

Μπείτε σήμερα στο Ammado.com και συνεισφέρετε και εσείς στην προσπάθεια του.

Διαβάστε το τελευταίο update από τον Λευτέρη και παρακολουθήστε την προσπάθεια του στην σελίδα του FB ή στο twitter του Stoiximan.gr

Κολλημένοι στο Ντόβερ και ο καιρός παίζει παιχνίδια με την τύχη μου: βροχή με αέρα, ομίχλη… Η μοναδική καλοκαιρία, αλλά ...

Posted by Lefteris Paraskevas on Wednesday, 15 July 2015