ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδικά στοιχήματα για το ελληνικό πρωτάθλημα από τον Stoiximan.gr

Ειδικά στοιχήματα για το ελληνικό πρωτάθλημα από τον Stoiximan.gr

Μπορεί να έχουμε μερικές μέρες ακόμη μέχρι να ξεκινήσει η SuperLeague αλλά το ενδιαφέρον έχει ήδη «χτυπήσει κόκκινο» για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Stoiximan.gr όπως κάθε καλοκαίρι, ετοίμασε και προσφέρει αποκλειστικά τη μεγαλύτερη γκάμα ειδικών στοιχημάτων για το ελληνικό πρωτάθλημα, με αγορές ικανές να καλύψουν τις ορέξεις και των πιο απαιτητικών.

f1
f2
f3
f4

f5
f6
f7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Θα ξεπεράσει τις 12 εντός έδρας νίκες ο Ολυμπιακός στη φετινή Superleague; ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Θα σκοράρει περισσότερα από 14,5 γκολ ο Μάρκους Μπεργκ; Το ενδεχόμενο να τα καταφέρει ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 1,81 στον Stoiximan.gr. ΑΕΚ H AEK επέστρεψε. Θα καταφέρει να παραμείνει αήττητη στο ΟΑΚΑ στα 15 εντός έδρας παιχνίδια της για το νέο πρωτάθλημα; (Σε απόδοση 8,00 στον Stoiximan.gr). ΠΑΟΚ

Θα καταφέρει ο Ίγκορ Τούντορ να κερδίσει το στοίχημα στον γεμάτο απαιτήσεις και πίεση ΠΑΟΚ ή η νέα χρονιά θα τον βρει εκτός ομάδας;

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Ουμπίδες, ο νέος, Λε Ταλέκ ή κάποιος άλλος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού Ατρομήτου; stoiximan.gr

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

Θα συνεχίσει να «πυροβολεί» τις αντίπαλες εστίες ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Χερόνιμο Μπαράλες; Στο 1,75 η απόδοση να σημειώσει περισσότερα από 10,5 τέρματα τη νέα χρονιά, στον Stoiximan.gr.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θα καταφέρει ο Παναιτωλικός να τερματίσει στην πρώτη 5αδα του φετινού πρωταθλήματος; Αν πιστεύετε στην ομάδα του Αγρινίου το 17,00 του Stoiximan.gr φαντάζει εξαιρετικό.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει και μακροχρόνια στοιχήματα για τη δράση που παρακολουθείτε κάθε εβδομάδα, μπορείτε να βρείτε μόνο στον Stoiximan.gr.






















Σχετικές ειδήσεις