ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Θα τα καταφέρει η Μάλμε κόντρα στη Σέλτικ;

Στοίχημα: Θα τα καταφέρει η Μάλμε κόντρα στη Σέλτικ;

Μεγάλο ματς για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάλμε και τη Σέλτικ. Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας...

Μάλμε

Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στο πρώτο παιχνίδι, και παρότι δεν είχε στην σύνθεση της τον αρχισκόρερ Ρόζενμπεργκ, κατάφερε να σκοράρει και να φύγει από την Σκωτία με σκορ (3-2), που της δίνει πολλές ελπίδες για την πρόκριση. Η σκέψη όλων βρίσκεται μόνο στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που φάνηκε έντονα στην εκτός έδρας ήττα από την Χάκεν για το πρωτάθλημα Σουηδίας. "Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους παίχτες μου. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Χρειάζεται υπομονή και ομαδικότητα", δήλωσε ο προπονητής Χαϊρέντε, για μία Μάλμε που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία στα τελευταία εννέα εντός έδρας παιχνίδια σε προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αγωνιστικά Νέα: Λύνουν τα χέρια του προπονητή τους, η επιστροφή του βασικού επιθετικού Ρόζενμπεργκ και του απαραίτητου μέσου Αντού, που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι. Επιστρέφει σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος ο αριστερός μπακ Γιοτούν, ενώ ο αμυντικός Λεβίτσκι παρότι αποχώρησε από την προχθεσινή προπόνηση, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε την πρόταση για ποντάρισμα στο www.dokari.gr.