ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός: Κόντρα στην κακή παράδοση (vids)

Ολυμπιακός: Κόντρα στην κακή παράδοση (vids)

Αισίως φτάσαμε στη δεύτερη αγωνιστική της φετινής φάσης των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ήδη στην Αγγλική πρωτεύουσα, για την αποψινή (21:45) μάχη με την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η Άρσεναλ προέρχεται από σημαντικές νίκες, επί της αήττητης Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι με 2-5 για την PremierLeague, και επί της μισητής Τότεναμ για το Λιγκ Καπ, εκτός έδρας με 1-2, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τους Γουόλκοτ και Αλέξις Σάντσεζ να βρίσκουν δίχτυα και να αναστατώνουν τις αντίπαλες άμυνες.

Με βάση τα παραπάνω και τη δεδομένη ποιότητα της Αγγλικής ομάδας, η προτίμηση των στοιχηματικών στη νίκη των γηπεδούχων φαίνεται απολύτως λογική, με τον Stoiximan.gr να προσφέρει σε τιμές φαβορί τη νίκη της Άρσεναλ, αποκλειστικά με 0% γκανιότα.

«Εφιάλτης» οι επισκέψεις στην Αγγλία

Ωστόσο τα εμπόδια των Ερυθρολεύκων δεν σταματούν εκεί, καθώς έχουν να ξεπεράσουν και μία δυσμενή παράδοση που φτάνει τα 50 χρόνια. Σε 12 αναμετρήσεις του από το 1965 σε αγγλικό έδαφος, ο Ολυμπιακός μετράει 12 σερί ήττες με τρείς εξ’ αυτών να έχουν θύτη την αυριανή αντίπαλό του, Άρσεναλ.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-0 (29/9/2009)

Συγκεκριμένα, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το ChampionsLeague (2009) ο Ολυμπιακός του Ζίκο –τότε- λύγισε με δύο τέρματα στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης από Φαν Πέρσι (76’) και Αρσάβιν (86’) υποκύπτοντας εν τέλει με 2-0.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-1 (28/9/2011)

Μετά από δύο χρόνια (2011), ο Ολυμπιακός ταξίδεψε και πάλι στο Έμιρεϊτς έχοντας στον πάγκο τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο τα τέρματα των Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (8’) και Αντρέ Σάντος (20’) χάρισαν τη νίκη με 2-1 στους Κανονιέρηδες, με τον Νταβίντ Φουστέρ να σημειώνει το τέρμα του Ολυμπιακού (27’).

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 3-1 (3/10/2012)

Την επόμενη σεζόν οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν και πάλι στο Έμιρεϊτς, ωστόσο έφυγαν και πάλι με άδεια χέρια. Η Άρσεναλ κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1 μπροστά στο κοινό της με τέρματα των Ζερβίνιο (42’), Ποντόλσκι (56’) και Ράμσεϊ (94’), ενώ για τους Ερυθρόλευκους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μήτρογλου (45’).

Σχετικές ειδήσεις