ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι κανόνες του στοιχήματος: Τι δεν κάνουμε, τι προσέχουμε

Οι κανόνες του στοιχήματος: Τι δεν κάνουμε, τι προσέχουμε

Πριν λίγο καιρό έμαθα να παίζω στοίχημα (προσπάθησα). Τώρα μαθαίνω και τους κανόνες των παικτών γιατί τίποτα δεν είναι απλό σε ένα παιχνίδι και μάλιστα όταν απαιτείται σύστημα!

Μίκα Χατζηδάκη

  1. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μόνο η αυγή και η δύση. Ξεχάστε τα στανταράκια και τα φαβορί. Όλα ανατρέπονται και όλα έχουν συμβεί στον αθλητισμό.
  2. Όσα έχουμε, τόσα παίζουμε. Ούτε ζητάμε δανεικά, ούτε βάζουμε χέρι στα κοινόχρηστα του μήνα.
  3. Ξέρουμε τις ομάδες που ποντάρουμε. Δεν παίζουμε στοίχημα για μία ομάδα… πινγκ πονγκ στην Ουρουγουάη. Λίγο κράτει!
  4. Κάνε λίγο υπομονή. Περίμενε να δεις λίγους αγώνες μόλις ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Μην ορμάς σαν ταύρος. Δες την κατάσταση των παικτών και της ομάδας γενικότερα. Το τι κάνανε πέρσι δεν είναι σταθερός παράγοντας (όλοι το ξέρουν αυτό).
  5. Μην πας κόντρα στα προγνωστικά γιατί είσαι απλά τέτοιος χαρακτήρας. Οι αποδόσεις κρίνονται ναι, και εσύ αποφασίζεις αλλά μην πας αντίθετα σε αυτές μόνο και μόνο για να βγεις αληθινός.
  6. Όλα μπορούν να συμβούν. Οι μπάλες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ασπρόμαυρες, πορτοκαλί, κίτρινες, όλες έχουν τρελαθεί και έχουν ανατρέψει πολλές φορές τα δεδομένα. Ποτέμηλες ποτέ!
  7. Έχασες; Κάνε ένα μπρέικ. Μην σε πιάνει λύσσα να πάρεις το αίμα σου πίσω. Ο καλός ο παίκτης απέχει λίγο μετά από μία ήττα.
  8. Το στοίχημα δεν είναι αρπαχτή. Τύπου μου λείπουν 50 ευρώ πώς θα τα βγάλω σε μισή ώρα. Το στοίχημα θέλει σύστημα και απαιτεί χρόνο και μελέτη (και μαθηματικά). Όχιστιςξεπέτες!
  9. Ναι παίζουμε στοίχημα γιατί μας αρέσει αλλά πρέπει να μας αρέσει και το άθλημα που ποντάρουμε. Απολαμβάνεις πραγματικά τον αγώνα πουποντάρεις;
  10. Δεν φταίει κανείς που έχασες. Τι έφταιξε ο καιρός, ή το γούρι που δεν το είχες μαζί σου. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τι πήγε πραγματικά λάθος. Δέξουτηνήττα και γίνε καλύτερος παίκτης.
  11. Δεν τα ξέρεις όλα. Δεν τα ξέρεις όλα. Δεν τα ξέρεις όλα. Δεν τα ξέρεις όλα. Δεν τα ξέρειςόλα. Δεν τα ξέρειςόλα.
  12. Μην περιμένεις από κάποιον που παίζει και κερδίζει συστηματικά να σου πει τα μυστικά του.Χάνειςτονχρόνοσου.
  13. Μετά από ένα αγώνα θα υπάρξει και άλλος. Επιβεβαιωμένο αυτό! Μην παθαίνεις αμόκ. Κοιμήσου και αύριοξημερώνειμια νέα μέρα!
giphy