ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέντε στοιχήματα που δεν έπρεπε να μπουν ποτέ!

Πέντε στοιχήματα που δεν έπρεπε να μπουν ποτέ!

Λίγο το πάθος, λίγο η υπερβολική αυτοπεποίθηση, μερικά στοιχήματα ξέφυγαν από το όριο και οδήγησαν σε τραγελαφικά αποτελέσματα. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.

Μίκα Χατζηδάκη

Ένας Ρώσος παίχτης του πόκερ χρησιμοποιούσε τη γυναίκα του σαν γούρι, όταν έπαιζε. Σε ένα από τα παιχνίδια έκανε το λάθος να τη βάλει ως έπαθλο. Έτσι, χάνοντας από τον αντίπαλο έχασε και τη γυναίκα του, που αμέσως μετά τον χώρισε και παντρεύτηκε τον νικητή.(Χειροκρότημα!).

mad men joan 1

Ο Richard Branson είχε βάλει στοίχημα ότι η ομάδα που υποστήριζε στην Formula1 θα κέρδιζε αυτή που υποστήριζε ο Tony Fernandes.Το στοίχημα ήταν αν χάσει να ντυθεί σαν αεροσυνοδός για μια ημέρα και να κυκλοφορεί στους δρόμους με τη συγκεκριμένη ενδυμασία. Πράγμα που συνέβη!

Οι ηττημένοι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, που έχουν βάλει στοίχημα για τη νίκη, είναι αναγκασμένοι να κάνουν τατουάζ οτιδήποτε επιλέξει ο αντίπαλος, που είναι και νικητής. Το αποτέλεσμα είναι σχέδια όπως αρκουδάκια, μονόκεροι και το πρόσωπο του Justin Bieber για πάντα σχεδιασμένα στο κορμί τους! Λολ!

giphy

Ο παραγωγός GeorgeLucas προσέγγισε τον Steven Spielberg κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Πολέμου των Άστρων», έχοντας αγωνία για την επιτυχία της ταινίας. Ο ίδιος πίστευε ότι η ταινία δεν θα είχε ιδιαίτερη επιτυχία και στοιχημάτισε με τον Spielberg το 2,5% των εσόδων. Η ταινία που έσπασε τα ταμεία έκανε τον σκηνοθέτη κατά 47 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο. Not bad!

may the fourth 1a5f887

Ένας άνδρας στοιχημάτισε 100.000 δολάρια για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να βάλει επιθέματα σιλικόνης στο στήθος του και να τα κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα, αλλά έχει διατηρήσει μέχρι σήμερα τα επιθέματα, (μη χειρότερα)!

1gIIzAH

Στοιχήματα που δεν έπρεπε να μπουν. Στοιχήματα που πήγαν λάθος. Been there done that είτε λίγο είτε πολύ. Προσοχή στα όρια και στις προθέσεις, πριν είναι αργά και ξυπνήσετε με τατουάζ τον Τζάστιν Μπίμπερ... (οups). Σε κάθε περίπτωση, δεν χάνεις τίποτα να τολμήσεις!