ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παίζω κι εγώ, βάζεις στοίχημα;

Παίζω κι εγώ, βάζεις στοίχημα;

Το παραδέχομαι. Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα μαθηματικά, ωστόσο, πάντα μου άρεσε να βάζω στοιχήματα και να κερδίζω.

. Ναι, στο σχολείο η ώρα των μαθηματικών ήταν για εμένα ένας πραγματικός εφιάλτης και έτρεμα στο ενδεχόμενο να με καλέσει ο καθηγητής στον πίνακα. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά όταν οι αριθμοί δεν ήταν μέρος του μαθήματος καθώς τα στοιχήματα με τους συμμαθητές… «έδιναν και έπαιρναν».

Όταν, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα συνάντησα τη φίλη και καλή συνάδελφο, Μίκα, για έναν καφέ και τη βρήκα να με περιμένει, στοιχηματίζοντας… στο κινητό της, δεν μπορούσα παρά να χαρώ και να απορήσω.

«Να, εδώ, είπα να παίξω, αφού με έστησες λιγάκι», μου είπε, έχοντας ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης στο πρόσωπό της. «Μπορείς να μου πεις τι συμβαίνει;», τη ρώτησα συγχυσμένη, γιατί ειλικρινά είχα ορισμένες απορίες:

  1. Πώς έμαθε η Μίκα να παίζει στοίχημα;
  2. Τι παίζει και είναι τόσο χαρούμενη;
  3. Εγώ τόσο καιρό γιατί δεν το έχω κάνει;

Αν και καινούρια στο παιχνίδι, η φίλη μου αποδείχθηκε καλή «μαθήτρια» και ακόμη καλύτερη δασκάλα, αφού μου έδωσε τα «φώτα» της και με βοήθησε να ζήσω την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία.

kinito

«Κοίτα, γατάκι», μου είπε και συνέχισε: «Μπορείς να παίξεις Stoiximan από όπου κι αν βρίσκεσαι, από το κινητό ή το tablet σου, αφού το Stoiximan app είναι πλέον διαθέσιμο και σε Android».

«Θα μου μάθεις να παίζω;», τη ρώτησα και η Μίκα μου απάντησε με πράξεις: Αρπάζοντας το κινητό από τα χέρια μου και «κατεβάζοντας» την εφαρμογή.

Τα βήματα είναι τρία και απλά

Τι έκανε; Μπήκε από το κινητό της στο stoiximan.gr, έκανε «κλικ» στην ενότητα κινητό, κατέβασε την εφαρμογή για Android, έκανε login και στοιχημάτισε (πάντα με ασφάλεια).

Στοίχημα με μια κουβέντα

Το χαρακτηριστικό που με ενθουσίασε είναι η υπηρεσία Talk n' Bet, με την οποία μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για στοιχηματίσω. Για παράδειγμα, μπορώ να παίξω άσο ή διπλό σε έναν live αγώνα, να μεταβώ σε όποια ενότητα της εφαρμογής θέλω και να δω αγώνες από συγκεκριμένο άθλημα, χώρα ή ακόμα και δημοφιλή λίγκα.

Η φίλη μου χρησιμοποίησε, μάλιστα, τον Stoiximan για να διαμορφώσει τη δική της LIVE σελίδα με όλους τους αγώνες, τις διοργανώσεις και τις αγορές που προτιμά να παίζει «ζωντανά».

Εσύ το ήξερες το SpeedBet;

Εγώ δεν το ήξερα, αλλά από την πρώτη στιγμή που το γνώρισα ενθουσιάστηκα. Πατώντας παρατεταμένα πάνω σε μια απόδοση, ενεργοποιείς το παράθυρο του SpeedBet και στοιχηματίζεις μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

Μπορείς να κάνεις και... share για τους φίλους σου

Επίσης, μόλις στοιχηματίσεις έχεις την δυνατότητα να προτείνεις το δελτίο σου στους φίλους σου, ώστε να το παίξουν και εκείνοι με ένα μόνο κλικ!

Οι «έξυπνες» ειδοποιήσεις

Εργαλείο χρήσιμο και πραγματικά απαραίτητο για τους «καινούριους» και τους… άσχετους είναι οι smart notifications, δηλαδή οι «έξυπνες» ειδοποιήσεις που σε ενημερώνουν για το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα. Αν, δηλαδή, δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι επειδή δεν κατάλαβες αν μπήκε γκολ ή αν υπάρχει κόρνερ, η εφαρμογή σε ενημερώνει.