ΣΤΟΙΧΗΜΑ

SuperBowl LI: Έφτασε η ώρα για το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός της σεζόν!

SuperBowl LI: Έφτασε η ώρα για το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός της σεζόν!

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της σεζόν και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να το παρακολουθήσουν!

Ο λόγος για τον τελικό του NFL, το γνωστό SuperBowl, τον πιο σημαντικό και δημοφιλή ετήσιο αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που αποτελεί το πιο ακριβοπληρωμένο από την τηλεόραση αθλητικό γεγονός παγκοσμίως και θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (01.30 ώρα Ελλάδος)!

Αριθμοί που προκαλούν ίλιγγο!

Atlanta Flacons και Νew England Patriots θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα που αναμένεται να συγκινήσει περισσότερα από 115 εκατομμύρια τηλεθεατών παγκοσμίως, με τα νούμερα της διοργάνωσης να προκαλούν ίλιγγο! Ναι, οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους αφού στις ΗΠΑ την Κυριακή του SuperBowl αναμένεται να πωληθούν 51,7 εκατομμύρια κουτιά μπύρας. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι όλες οι μεγάλες εταιρείες στις ΗΠΑ θα ξοδέψουν τεράστια χρηματικά ποσά προκειμένου να διαφημιστούν στο SuperBowl! Άλλωστε, το κόστος για 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια! Ζαλιστήκατε;

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε, επίσης, ότι η Κυριακή του Super Bowl είναι η ημέρα με τη δεύτερη υψηλότερη κατανάλωση φαγητού στις ΗΠΑ μετά την ημέρα των Ευχαριστιών!

Τελικός με Lady Gaga

Φυσικά, οι θαυμαστές της Lady Gaga περιμένουν με ανυπομονησία και το σόου της διάσημης τραγουδίστριας το οποίο θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο στο ημίχρονο του τελικού. Τι θα ερμηνεύσει η Lady Gaga και τι θα κάνει on stage; Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι οι παραγωγοί του SuperBowl φροντίζουν να μεταδίδουν κάθε φορά ένα υπερθέαμα, με πολλούς διάσημους να συμμετέχουν στο σόου! Ας σημειωθεί, μάλιστα, ότι πέρυσι σχεδόν 119 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν την Beyonce, τους Coldplay και τον Bruno Mars.

Πόσα tweets θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του αγώνα;

Όπως κάθε χρόνο, πάντως, έτσι και φέτος, πολλά θα είναι τα ερωτήματα για τον μεγάλο τελικό του SuperBowl που θα μας «απασχολήσουν» και γι’ αυτόν τον λόγο, το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει περισσότερα από 100 πιθανά και... απίθανα ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο event!

Για παράδειγμα, πόσα tweets πιστεύετε ότι θα κάνει άραγε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του αγώνα; Ποιο θα είναι το χρώμα μαλλιών της Lady Gaga στο Halftime Show; Αλήθεια, μπορείτε να φανταστείτε ποιο θα είναι το χρώμα του ισοτονικού υγρού, με το οποίο θα λούσουν το νικητή προπονητή;

Αυτά και πολλά ακόμη στο Stoiximan.gr, γιατί μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο, είναι ώρα SuperBowl!

Δείτε το Infographic που ετοίμασε το Stoiximan.gr για το μεγάλο event!

stoiximan superbowl51 infographic 01 1

Σχετικές ειδήσεις