ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αθηναϊκό ντέρμπι με φόντο τα playoffs

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αθηναϊκό ντέρμπι με φόντο τα playoffs

Με φόντο τα φετινά playoffs, η Super League υποδέχεται αυτή την Κυριακή στις 19.30 το παραδοσιακό, Αθηναϊκό ντέρμπι, της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό! Στις 2 Απριλίου, οι μονομάχοι θα διεκδικήσουν το τρίποντο, θέλοντας να εξασφαλίσουν την είσοδό τους και το καλύτερο πλασάρισμα στα playoffs της Super League, σε ένα παιχνίδι που -εκτός από τους βαθμούς- κίνητρο δίνει και το γόητρο.

Για την τρίτη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ

Στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ έχει βρει ρυθμό και σημείο αναφοράς στα γκολ του εξαιρετικού Αραούχο. Ωστόσο, απειλείται βαθμολογικά από Πλατανιά και Ξάνθη και χρειάζεται τους 3 βαθμούς, ίσως περισσότερο από τον αντίπαλό της.

Με την επιστροφή της στη Super League, η ΑΕΚ έχει επικρατήσει και τις δύο φορές ως γηπεδούχος κόντρα στο Παναθηναϊκό (1-0 και 3-1) και την Κυριακή το βράδυ θα θελήσει να... τριτώσει το καλό. Μάλιστα, στην κορυφαία Ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο Διαδίκτυο, Stoiximan.gr, οι Κιτρινόμαυροι παρουσιάζονται ως το φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Για το μεγάλο «διπλό» οι Πράσινοι

Την ίδια ώρα, οι Πράσινοι, στο πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, θα επιδιώξουν να κεφαλαιοποιήσουν τη νίκη τους κόντρα στον Ολυμπιακό και να πετύχουν την πρώτη πραγματικά μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία της σεζόν, έπειτα από εκείνη κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, στα προκριματικά του Europa League, τον Αύγουστο.

Στην προσπάθεια αυτή, μπροστάρης θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, των 18 φετινών γκολ και των 5 στα τρία τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, είναι εξαιρετική η απόδοση του Stoiximan.gr, στο ενδεχόμενο να βρει δίχτυα στο ντέρμπι της Κυριακής ο Σουηδός.

Η «καρδιά» της Ελληνικής Super League «χτυπάει» αυτή την αγωνιστική στο ΟΑΚΑ και το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερα από 210 ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι καθώς και Αποκλειστικές Επιλογές για παίκτες, κάρτες, κόρνερ και πολλά ακόμη!

Περισσότερα το βράδυ της Κυριακής!

Σχετικές ειδήσεις