ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods: Εξαιρετικές αποδόσεις στον τρίτο τελικό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods: Εξαιρετικές αποδόσεις στον τρίτο τελικό

Στα… ίσια είναι η σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός Superfoods υπερασπίστηκε την έδρα του, έτσι ο τρίτος τελικός συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Σφαιρόπουλου, υποδέχονται την Κυριακή (4/6) το «συγκρότημα» του Τσάβι Πασκουάλ, το βράδυ στις 21:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στις νίκες, ενώ από την άλλη, οι «Πράσινοι» πηγαίνουν στο Φάληρο με στόχο το break που θα τους μετατρέψει αυτόματα σε φαβορί.

Τα δύο πρώτα ματς στην σειρά των τελικών, έδειξε πως οι δύο ομάδες έχουν μικρές διαφορές και δεν μπορούν να πάρουν μεγάλες διαφορές που θα τους επιτρέψει να διαχειριστούν με διαφορετικούς όρους το υπόλοιπο των αναμετρήσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ρισκάρουμε με το Ημίχρονο/Τελικό. Βάση της εικόνας των δύο συλλόγων, εξαιρετική επιλογή είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο. Μάλιστα, αν ο Παναθηναϊκός κάνει το break και το σημείο είναι Χ/2 πληρώνει 34,00, ενώ πιο μικρή είναι η τιμή για το Χ/1 με απόδοση 24,00. Σ’ αυτό το πλαίσιο οδηγούμαστε και στην επιλογή, για τους πιο ρισκαδόρους, το ματς να οδηγηθεί στην παράταση με απόδοση 10,00.

Πάντως, οι δύο ομάδες διαθέτουν στις τάξεις τους δύο από τους κορυφαίους σκόρερ. Ο Βασίλης Σπανούλης για τον Ολυμπιακό και ο Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Άλλωστε, οι δύο άσοι έχουν πολλά buzzer beater σε σημαντικά παιχνίδια, τα οποία και τα κρίνουν. Οπότε σ’ αυτό το σκεπτικό, καλό ποντάρισμα είναι το περιθώριο νίκης 1-5 πόντων. Στην περίπτωση που το ματς καταλήξει στους γηπεδούχους, μ’ αυτήν διαφορά, η τιμή στον Stoiximan.gr φτάνει στο 4,45 και αν καταλήξει στο «τριφύλλι», βρίσκουμε την τιμή στο 5,50.

Στο ματς που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη 84-80 δείχνοντας σαφώς βελτιωμένος στην επιθετική συγκομιδή. Αυτός είναι και ο λόγος που θα προτιμήσουμε το 2,17 που δίνει ο Stoiximan.gr για το Over 71,5, ενώ σημαντική είναι και η τιμή του 3,75 για συνολικούς πόντους 141-150 στον τελικό, χωρίς την παράταση.

Δείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα για τον 3ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League στον Stoiximan.gr.