ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η «μάχη» της Μυκόνου

Η «μάχη» της Μυκόνου

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που με τον φίλο μου τον Άκη συζητούσαμε ότι θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε στοyoutubeμια επική μάχη στοCounter Strike…

Το παιχνίδι που τα τελευταία 17 χρόνια γράφει ιστορία στον χώρο των first player shooter έχει καταφέρει να κερδίσει gamers κάθε ηλικίας και να αναγάγει το… κυνήγι του αντιπάλου σε επιστήμη.

Κάποτε το Counter Strike σήμαινε πολλά για την παρέα μου. Θυμάμαι ακόμα εκείνα τα ανέμελα χρόνια που οκτώ φίλοι ξηλώναμε τους υπολογιστές από τα σπίτια μας και τους μεταφέραμε στο σαλόνι και το δωμάτιο του Άκη. Χωριζόμασταν σε δύο ομάδες, ξεκινούσαμε Παρασκευή βράδυ και για δύο 24ωρα σηκωνόμασταν από τις καρέκλες μας μόνο για να φάμε και να πάμε στην τουαλέτα. Ξέρω, είναι ακραίο αυτό που διαβάζεις τώρα, όμως σου βάζω στοίχημα ότι αν είσαι και εσύ λάτρης τέτοιου είδους παιχνιδιών, αυτό θα πάθεις όταν το τσεκάρεις, πράγμα που σίγουρα θα έχεις ήδη κάνει.

Για να μη στα πολυλογώ, μερικά 24ωρα αργότερα έπεσε στα μάτια μου η είδηση: Από τις 7 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί για πρώτη φορά ένα πολύ μεγάλο gaming event στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο πολυτελές resort «Destiny Villa» στη Μύκονο.

Mykonos Tournament

Μιλάμε για ένα τουρνουά που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να καθηλώσει όλους εμάς τους λάτρες των video games στις οθόνες μας για να παρακολουθήσουμε κάποιες από τις ομάδες - μύθους ανά τον πλανήτη.

Μια «μάχη» που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μιλάμε για ένα χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ, ποσό που στην Ελλάδα δεν έχει μοιραστεί ποτέ ξανά.

Αλήθεια, ποιος δεν θα ήθελε να είναι στη θέση αυτών των ομάδων; Βρείτε έναν gamer που θα του πρότειναν να διαγωνιστεί ανάμεσα στους κορυφαίους… δολοφόνους των pc και θα έλεγε όχι. Να κάτσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Destiny Villa και να σκορπίσει από εκεί τον τρόμο στους αντιπάλους του.

Μην ψάχνετε πολύ, δεν υπάρχει ούτε ένας. Το Counter Strike έρχεται στην Ελλάδα και μαζί του φέρνει τους ικανότερους σκοπευτές του κόσμου. Εκείνοι έχουν κλείσει ήδη τις θέσεις τους στο τουρνουά της pvpro. com.

Εμείς, οι κοινοί θνητοί το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε μία από τις στοιχηματικές επιλογές για τον τελικό νικητή και να περιμένουμε μια πρόσκληση μπας και βρεθούμε κάποια μέρα σε ένα τόσο κορυφαίο event!