ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θέλεις να κερδίζεις στο στοίχημα; Τότε αυτό σε ενδιαφέρει!

Θέλεις να κερδίζεις στο στοίχημα; Τότε αυτό σε ενδιαφέρει!

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα καμπή μπαίνει από τα μέσα Οκτώβρη και έπειτα η αγωνιστική σεζόν!

Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, η συνέχεια και η κορύφωση της φάσης των ομίλων του Champions League, η ακατάπαυστη δράση στα «μεγάλα» πρωταθλήματα, αλλά και τα μπαράζ των εθνικών ομάδων, στα οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, υπόσχονται έντονες συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος, ενώ στο μπάσκετ, η έναρξη της Euroleague προκαλεί την προσοχή των φιλάθλων, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζουν σπουδαίους αντιπάλους.

Αυτή είναι η περίοδος που το στοίχημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς οι σημαντικοί αγώνες αυξάνονται, οι πρώτες εντυπώσεις για την εικόνα κάθε ομάδας έχουν διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό, οι ευκαιρίες για κέρδος είναι περισσότερες! Αν, επομένως, είστε και εσείς λάτρης τόσο του αθλητισμού, όσο και του στοιχήματος, στο Betarades.gr θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε σχετικά με την ενημέρωσή σας!

Το site έχει ήδη καταγράψει μία μακρά πορεία στο χώρο, η οποία «αγγίζει» τα δέκα έτη και με «όπλο» την πολυετή εμπειρία, την καταρτισμένη δημοσιογραφική ομάδα και τους εξειδικευμένους tipsters, «κερδίζει» συνεχώς νέους επισκέπτες οι οποίοι το έχουν φέρει στην κορυφή των ιστοσελίδων που ασχολούνται με το στοίχημα στην Ελλάδα!

Εννοείται ότι από τη στιγμή που μιλάμε για στοίχημα, στην κορυφή της «πυραμίδας» βρίσκονται τα προγνωστικά! Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Καθημερινά, μπορείτε να βρίσκετε πλήθος προβλέψεων για όλα τα πρωταθλήματα, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν προγνωστικά για μία σειρά άλλων αθλημάτων, όπως για παράδειγμα, το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπέιζμπολ, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, αλλά και η Φόρμουλα 1!

Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, μάλιστα, μπορείτε πέρα από τις pre game επιλογές, να βρίσκετε και προτάσεις για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και μεσοβδόμαδα, τις ημέρες με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον! Φυσικά, κάθε σπορ και κάθε πρωτάθλημα «συνοδεύεται» από το δικό του, ξεχωριστό «ταμείο», γεγονός το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το ποσοστό των πετυχημένων προβλέψεων του κάθε tipster στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το Betarades.gr δεν αρκείται στην «στείρα» παράθεση προγνωστικών. Αντίθετα, εδώ και χρόνια έχει προχωρήσει την ενημέρωση σχετικά με το στοίχημα στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας αναλύσεις αγώνων για περισσότερες από 70 διοργανώσεις! Η δημοσιογραφική ομάδα «μελετά» τα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα καθημερινά, δίνοντάς σας στο «πιάτο» τα πλέον πλήρη previews που μπορεί να συναντήσει κανείς στο ελληνικό ίντερνετ. Ως αποτέλεσμα, είτε σας ενδιαφέρει ένας αγώνας της Β' Νορβηγίας, για παράδειγμα, είτε ο τελικός του Champions League, στο Betarades.gr θα βρείτε το ρεπορτάζ όλων των ομάδων, θα διαβάσετε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, θα μάθετε τις απουσίες και τις πιθανές ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν, απόλυτα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία (over/under, σύνολο γκολ, σερί κλπ), αλλά και στοιχηματική εκτίμηση!

Οι υπηρεσίες προς τους αναγνώστες δε σταματούν εκεί. Ανάμεσα σε άλλα, στο Betarades.gr μπορεί να βρει κανείς το κορυφαίο κουπόνι του διαδικτύου. Εκεί, εμφανίζονται όλες οι αναμετρήσεις της ημέρας, δίνοντάς σας την ευχέρεια για ενημερώνεστε για την εξέλιξή τους με ηχητική ειδοποίηση! Κάτι, επίσης, που θα προσέξετε αμέσως με την επίσκεψή σας στο site, είναι το Live Chat! Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και εκεί έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάσσετε απόψεις με τους άλλους επισκέπτες και τους διαχειριστές της σελίδας σχετικά με το στοίχημα και όχι μόνο!

Αφού δείτε τα προγνωστικά, διαβάσετε τις αναλύσεις και «σκανάρετε» τα στατιστικά, το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση του στοιχήματος! Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά η επιλογή της πλατφόρμας στην οποία θα προτιμήσετε να παίξετε, κάνει τη διαφορά. Στο Betarades.gr υπάρχουν αναλυτικές παρουσιάσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από την Επιτροπή Ελέγχουν και Εποπτείας Παιγνίων οι οποίες σας βοηθούν να καταλήξετε σε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Από εκεί και πέρα, αναρτώνται καθημερινά πολύ ενδιαφέροντα κείμενα τόσο για τις εξελίξεις τόσο στο χώρο του στοιχήματος, ειδικότερα, και του online gaming, ειδικότερα, όσο και άρθρα που αφορούν τη θεωρία του παιχνιδιού, σας βοηθούν να το κατανοήσετε καλύτερα και, ως αποτέλεσμα, να αυξήσετε τις πιθανότητες για κέρδη!

H... πανδαισία της ενημέρωσης συνεχίζεται, καθώς θα βρείτε, εκτός όλων των παραπάνω, έναν πλήρη οδηγό για τα ρόστερ και τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Superleague, της Football League, της Premier League, της Bundesliga, της La Liga, της Serie A, της Ligue 1 και της Κύπρου, καθώς και όσων αγωνίζονται στο Champions League και το Europa League. Αυτά για το ποδόσφαιρο, καθώς τη θέση τους στο Betarades.gr έχουν οι σύλλογοι τόσο της Euroleague, όσο και του NBA! Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μη γίνει ιδιαίτερη αναφορά και στους διαγωνισμούς που «τρέχουν» συνεχώς και μέσω των οποίων οι αναγνώστες του Betarades.gr έχουν κερδίσει έπαθλα αξίας χιλιάδων ευρώ!

Betarades.gr, λοιπόν, για πλήρη ενημέρωση γύρω από το στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, 24ωρη αμφίδρομη επικοινωνία και κορυφαίες υπηρεσίες που μπορείτε να