ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Δίνει «τρελά» λεφτά, Κριστιάνο Ρονάλντο και «κλέβει» Εμπαπέ από Ρεάλ!

Γιουβέντους: Δίνει «τρελά» λεφτά, Κριστιάνο Ρονάλντο και «κλέβει» Εμπαπέ από Ρεάλ!

Το μεγάλο κόλπο γκρόσο θέλει να κάνει η Γιουβέντους, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει πολλά εκατομμύρια και τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να πάρει μέσα από τα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να... τινάξει την μπάνκα και να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, σε περίπτωση που γίνουν πράξη όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Mirror».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η «μεγάλη κυρία» είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν! Με αυτό τον τρόπο θα ανατρέψει και τα προγνωστικά που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον 21χρονο Γάλλος «σταρ».

Η «Mirror» υποστηρίζει ότι η Γιούβε είναι διατεθειμένη να δώσει σχεδόν 400.000.000 ευρώ αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί! Με αυτό τον τρόπο θα αδειάσει χώρο και στους μισθούς της, καθώς δεν θα μπορεί να πληρώσει και των δύο παικτών (βλ. Ρονάλντο, Εμπαπέ).

Φυσικά αν ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία θα σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς αρκεί να πούμε ότι η Γιουβέντους δίνει 170.000.000 ευρώ παραπάνω από αυτά που έδωσε η ΠΣΖ στην Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr