ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Αποτυχία! Κάτι πήγε... λάθος στο κέρινο ομοίωμα του (photos)

Λιονέλ Μέσι: Αποτυχία! Κάτι πήγε... λάθος στο κέρινο ομοίωμα του (photos)

Λιονέλ Μέσι: Ο «σταρ» της Μπαρτσελόνα απέκτησε το νέο κέρινο ομοίωμα του στο αντίστοιχο μουσείο της Βαρκελώνης, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν μια αποτυχία.

Μολονότι το φετινό καλοκαίρι ζήτησε να αποχωρήσει, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι πάντα μια ξεχωριστή προσωπικότητα για την Μπαρτσελόνα και την πόλη της Βαρκελώνης ακόμα κι αν τελικά αποχωρήσει.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της πόλης αποφάσισε να αποκτήσει ένα νέο, ανανεωμένο ομοίωμα του σπουδαίου Αργεντινού, αλλά τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν οι υπεύθυνοι του.

Μολονότι εκ πρώτης όψεως, σε συνδυασμό με τον φωτισμό και τις σκιές που υπάρχουν, μπορεί να πει κάποιος ότι η διαφορά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αν ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά θα καταλάβει ότι κάτι δεν έχει πάει καθόλου καλά.

Το πρόσωπο του ομοιώματος δεν είναι πιστή αντιγραφή και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει ήδη λάβει πολλά αρνητικά σχόλια, από τους φαν του Μέσι κι όχι μόνο.

Η συγκλονιστική αφιέρωση στον Μαραντόνα

Την περασμένη Κυριακή, ο Μέσι σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 4-0 της Μπαρτσελόνα στον αγώνα με την Οσασούνα. Ο 33χρονος «σταρ» συγκίνησε με την αφιέρωση του στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Συγκεκριμένα, έβγαλε τη φανέλα του κι από κάτω φορούσε εκείνη της Νιούελς Ολντ Μπόις, από την εποχή που ο Μαραντόνα ήταν παίκτης της, ήτοι τη σεζόν 1993/94.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Αποκάλυψη Πέτσα: Πότε ανακοινώνεται η άρση των μέτρων