ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: «Φοβόμουν...» - Συγκλονίζει ο Φερέιρα για τη μάχη με τον ιό (video)

Κορονοϊός: «Φοβόμουν...» - Συγκλονίζει ο Φερέιρα για τη μάχη με τον ιό (video)

Κορονοϊός: Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον ιό.

Ο 41χρονος τεχνικός διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και προστέθηκε στη μεγάλη λίστα της Παλμέιρας, η οποία μέτρησε και 17 κρούσματα ποδοσφαιριστών! Ο Φερέιρα μπήκε σε καραντίνα και χρειάστηκε να επιστρατεύσει ακόμα και drone για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά του.

Πλέον είναι καλά και μετά την πρόκριση της Παλμέιρας στα ημιτελικά του Copa Libertadores μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Αναλυτικά όσα είπε...

«Το πρώτο βράδυ φοβόμουν. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ηγέτες δεν φοβούνται. Φοβόμουν όμως την πρώτη νύχτα. Ο ιός έχει διαφορετικούς τρόπους αντίδρασης στα σώματα. Δεν ήθελα να κοιμηθώ την πρώτη νύχτα. Ευτυχώς, από τη δεύτερη νύχτα και μετά, σταμάτησα να έχω πυρετό, άρχισα να είμαι φυσιολογικός. Όλοι στο κλαμπ με έπαιρναν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν χρειαζόμουν κάτι, ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία μαζί τους.

Οι άνθρωποι στο ξενοδοχείο που έμενα ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να πω πως έχω μια πολύ ικανή τεχνική ομάδα που συνεργάζεται μαζί μου. Έχω μια ομάδα προπονητών, δεν είναι βοηθοί. Ήμουν παρών με τα μέσα που έχουμε, ο σύλλογος μου παρείχε όλα όσα χρειαζόμουν για να είμαι κοντά στους παίκτες χωρίς να έρθω σε επαφή μαζί τους. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που δεν χρειάζονται προπονητή για να παίξουν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί