ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στροφή στους… Έλληνες

Παναθηναϊκός: Στροφή στους… Έλληνες

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε το καλοκαίρι από την έλευση Ρόκα, αλλά πλέον φαίνεται ότι κάνει στροφή και πάλι προς τους Έλληνες παίκτες.

Το καλοκαίρι του Ρόκα ήταν αποτυχημένο για τον Παναθηναϊκό και το αποτέλεσμα το βλέπουμε ακόμα και τώρα. Ηρθαν παίκτες, που είτε δεν έπαιξαν ούτε λεπτό και φεύγουν (Αντονίτο), είτε έχουν παίξει και δεν έχουν προσφέρει τίποτα, παρότι το συμβόλαιό τους είναι μεγάλο (Αγιούμπ).

Ο Μπόλονι το είδε αυτό και με κοινή απόφαση με τον Ντρεοσί και τον Αλαφούζο αποφασίστηκε να δοθεί περισσότερο χώρος στους Ελληνες, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους, το αντίθετο μάλιστα. Ετσι δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι βλέπουμε βασικό τον Αθανασακόπουλο, βλέπουμε τον Μπουζούκη και τον Εμμανουηλίδη να παίρνουν ευκαιρίες, έχει καθιερωθεί βασικός ο Αλεξανδρόπουλος και έρχονται και άλλοι όπως ο Τζαβίδας, που όταν είναι καλά θα τον δούμε πιθανότατα σε κάποιο ματς να παίζει ως δεξιό μπακ.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να δημιουργήσουν μία ελληνική βάση 6-7 παικτών ενδεκάδας, που θα πλαισιωθούν από τέσσερις-πέντε ξένους, που θα έρθουν και θα κάνουν την διαφορά με στόχο τη νέα περίοδο η ομάδα να μπορεί να κοιτάει και πιο ψηλά.

Φυσικά αυτό είναι το σχέδιο τώρα, αλλά επειδή σε αυτή την ομάδα τα σχέδια και τα πλάνα αλλάζουν σαν πουκάμισα ας κρατάμε μικρό καλάθι, για το τι θα γίνει από το καλοκαίρι και μετά. Μην ξεχνάμε, ότι μπορεί και κάποιοι Ελληνες να φύγουν από την ομάδα, ενώ υπάρχουν και συμβόλαια, που πρέπει να απαλλαγεί η ομάδα και δεν φαίνεται εύκολο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στα ΑΕΙ: Ελάχιστη βάση εισαγωγής, όριο φοίτησης και αστυνομία στα Πανεπιστήμια