ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι το πίστευε και δικαιώνεται

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι το πίστευε και δικαιώνεται

Παναθηναϊκός: Η πίστη του Λάζλο Μπόλονι για έξοδο στην Ευρώπη από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα.

Τον Οκτώβριο ήρθε ο Λάζλο Μπόλονι με στόχο να σώσει την χρονιά στον Παναθηναϊκό και φαίνεται, ότι την σώνει. Το θέμα είναι ότι όταν ήρθε κανείς δεν πίστευε, ότι θα μπορέσει η ομάδα στο τέλος της σεζόν να είναι στην τετράδα και να βγει στην Ευρώπη.

Ο Μπόλονι το πίστευε και το είχε πει τότε στους συνεργάτες του, ότι στο τέλος η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη, παρότι τότε απείχε πολύ από τις ομάδες που ήταν στην τετράδα.

Το -18 έγινε -2 και πλέον ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι έχει την κατάσταση στα χέρια του. Αν συνεχίσει να κερδίζει τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες είναι δύσκολο να μείνει εκτός τετράδας. Ακολουθούν και τα play-off, που θα χαθούν βαθμοί για όλους, αλλά αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός βάση αποτελεσμάτων είναι σε καλύτερη κατάσταση και από τον Αρη και από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Και όλα αυτά οι πέντε συνεχόμενες νίκες έχουν έρθει με αρκετές απουσίες βασικών, που αναμένεται να επιστρέψουν και να βοηθήσουν ποιοτικά και στην δημιουργία την ομάδα.

Για να φθάσει ο Παναθηναϊκός να καλύψει τόσους βαθμούς στον δεύτερο γύρο κάνει πορεία… πρωταθλητισμού με πέντε νίκες και μία ισοπαλία και με μία άμυνα, που δεν δέχεται γκολ. Ναι έχει και την τύχη μαζί του, αλλά από τύχη έχασε και κάποιους βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική – Τα έκτακτα μέτρα που έρχονται