ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι απαντήσεις του Μπόλονι στο γήπεδο!

Παναθηναϊκός: Οι απαντήσεις του Μπόλονι στο γήπεδο!

Παναθηναϊκός: Εδώ και καιρό ακούμε για προβλήματα του Λάζλο Μπόλονι με τους παίκτες, αλλά οι απαντήσεις του Ρουμάνου τεχνικού δίνονται στο γήπεδο.

Ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μία πολύ κακή στιγμή και μετά από ένα καταστροφικό καλοκαίρι με ευθύνη του Αλαφούζου και τις αποφάσεις των Ρόκα, Πογιάτος.

Από την ημέρα που ήρθε ο Μπόλονι μέχρι σήμερα, αυτό που έχει πετύχει το λές ότι είναι και ένα μικρό θαύμα. Πήρε μία ομάδα που ήταν στην 12η θέση και πλέον είναι μία ανάσα από τη δεύτερη θέση.

Τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού επί ημερών Μπόλονι είναι αποτελέσματα ομάδας, που κάνει πρωταθλητισμό παρόλα αυτά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν απολαμβάνει την στήριξη όλου του οργανισμού του Παναθηναϊκού.

Εσωτερικά στην ΠΑΕ έχει κάποιους που ακόμα και τώρα τον αμφισβητούν, ενώ οι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να διαρρέουν προς τα έξω, ότι ζήτησαν να δουν τον Αλαφούζο για να του παραπονεθούν για τον τρόπο προπόνησης του Μπόλονι και για τη συμπεριφορά του.

Παρόλα αυτά, ο Μπόλονι αντέχει και το σύνολο του κόσμου του Παναθηναϊκού αναγνωρίζει το έργο του και είναι στο πλευρό του. Οσο δε γράφονται διάφορα εναντίον του, τόσο ο κόσμος συσπειρώνεται με τον Μπόλονι, διότι καταλαβαίνει, ότι όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα. Τ

Τις απαντήσεις ο Μπόλονι τις δίνει στο γήπεδο, εκεί που με το σερί νικών έχει φέρει την ομάδα μία ανάσα από την έξοδο την Ευρώπη, που αν συνέχιζε με τον Πογιάτος δεν θα έβλεπε την Ευρώπη ούτε με τα κυάλια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη»