ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ούτε κουβέντα για Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ούτε κουβέντα για Μπόλονι

Παρά το γεγονός ότι έχουν γραφτεί διάφορα τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ούτε που το συζητάει να μην είναι προπονητής ο Λάζλο Μπόλονι μετά το καλοκαίρι.

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Λάζλο Μπόλονι όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβριο και λήγει το 2023. Από τότε έχει κυλήσει ο χρόνος η ομάδα έχει κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μία ανάσα από την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ ήταν πολύ χαμηλά στην βαθμολογία πριν την έλευση του Ρουμάνου τεχνικού.

Παρόλα αυτά και παρά το ότι ο Παναθηναϊκός με τον Μπόλονι έχει κάνει ένα σερί, υπάρχουν πολλές φωνές εντός τειχών, που λένε διάφορα για τον προπονητή και φυσικά και οι παίκτες, που ζήτησαν και ραντεβού με τον Αλαφούζο για να εκφράσουν τα παράπονά τους.

Το τελευταίο διάστημα και μετά όλα όσα έχουν γίνει και έχει γραφτεί επικρατεί η εντύπωση, ότι ο Μπόλονι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο, παρά το ότι έχει και άλλο χρόνο συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί ότι ο Μπόλονι είναι ήδη πετυχημένος και πιστεύει, ότι μαζί με τον Ντρεοσί θα πρέπει να είναι αυτός που θα χτίσουν τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου. Με παίκτες, που ήρθαν τον Γενάρη και θα έρθουν πιο πολλοί το καλοκαίρι.

Παρόλο, λοιπόν, που ο Μπόλονι εντός της ΠΑΕ δεν έχει πολλούς… υποστηρικτές ο Αλαφούζος δεν φαίνεται, ότι μπορεί να αλλάξει άποψη. Εκτός αν έρθουν τα πάνω-κάτω και ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έχει πτωτική πορεία και κλείσει τη χρονιά με πολύ άσχημο τρόπο και μείνει και εκτός Ευρώπης.

Τότε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλά και πάλι το πιο πιθανό είναι ο Μπόλονι να μείνει και τη νέα χρονιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται η κακοκαιρία «Μήδεια»: Με κρύο και χιόνια από το Σάββατο – Ποιες περιοχές θα «σαρώσει»