ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πορτογαλία: Απείλησαν τη ζωή διαιτητή – Απέβαλλε δύο παίκτες της Πόρτο

Πορτογαλία: Απείλησαν τη ζωή διαιτητή – Απέβαλλε δύο παίκτες της Πόρτο

Πορτογαλία: Απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του και της οικογένεια του δέχθηκε ο ρέφερι Λουίς Γκοντίνιο

O 36άχρονος διαιτητής σφύριξε την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πόρτο με την Μπράγκα, η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Ο Γκοντίνιο απέβαλε δύο παίκτες των «δράκων», τους Ντίας και Ουρίμπε.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε κι από τον τραυματισμό του Νταβίντ Κάρμο των γηπεδούχων, ενώ η αναμέτρηση καθυστέρησε ακόμα περισσότερο καθώς κόλλησε το ασθενοφόρο κι παίκτες κλήθηκαν να το... σπρώξουν.

Όπως γνωστοποίησε ο σύνδεσμος διαιτητών της χώρας, ο Γκοντίνιο δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειας του.

«Οι απειλές που δέχθηκε ο διαιτητής, λαμβάνονται υπόψιν από όλους μας σαν κάτι που σοβαρό. Τις τελευταίες ώρες, οι αριθμοί των τηλεφώνων διαιτητών δημοσιοποιούνται στα social media, κάτι που σημαίνει παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής και πιθανό προτροπή σε βίαια περιστατικά.

Ο σύνδεσμος διαιτητών καταδικάζει αυτές τις απειλές, που δυστυχώς δεν είναι κάτι... καινούργιο στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Κι επιθυμούμε οι αστυνομικές αρχές να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης, όλους όσοι τα προκαλούν όλα αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συνδέσμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Θωμαΐδης: Στους 90.000 οι φορείς του ιού στην Αττική, περιμένουμε αύξηση κρουσμάτων