ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης πέταξε έξω 1 εκατ. ευρώ!

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης πέταξε έξω 1 εκατ. ευρώ!

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήρθε για να αποτελέσει μία ακόμα λύση για την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά πλέον είναι ο βασικός φορ.

Είναι από αυτά που λέμε τα απίστευτα, αλλά αληθινά. Το καλοκαίρι ο Φώτης Ιωαννίδης ήρθε στον Παναθηναϊκό, για να υπάρχει μία ακόμα λύση στην επίθεση πίσω από Καρλίτος και τον Μακέντα.

Μάλιστα, όταν ήρθε ο Ιωαννίδης πολλοί πίστεψαν ότι όπως ήρθε θα φύγει δανεικός. Και όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά πλέον ο Ιωαννίδης είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Είναι σημείο αναφοράς ο νεαρός επιθετικός, για τον Παναθηναϊκό του Μπόλονι. Στο ντέρμπι από δική του προσπάθεια άρχισε το πρώτο γκολ και την πάσα, που έκανε στον Σανκαρέ.

Εχει σημειώσει γκολ από την ημέρα, που έγινε βασικός και πλέον είναι μόνιμα στην ενδεκάδα. Είτε σαν φορ τις περισσότερες φορές, είτε σαν αριστερός ακραίος. Είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του σε κάθε παιχνίδι.

Ο Μπόλονι τον χρησιμοποιεί, τον βάζει συνέχεια βασικό και στον πάγκο, η στην εξέδρα είναι ο Καρλίτος και ο Μακέντα. Συνολικό κόστος συμβολαίων 1 εκατ. ευρώ. Δεν το λες και λίγο. Να έχει καθιερωθεί ο Ιωαννίδης, που ήρθε σαν τρίτη λύση στην επίθεση και να είναι εκτός τα δύο μεγάλα σου συμβόλαια και η ομάδα να πηγαίνει από νίκη σε νίκη.

Είναι κάτι που κανείς δεν το περίμενε και το πιστώνεται ο Μπόλονι, που πήρε την απόφαση αυτή και ο Ιωαννίδης τον δικαιώνει σε κάθε παιχνίδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μήδεια: «Έρχεται η ώρα της Αττικής» - Σφοδρές χιονοπτώσεις μέχρι την Τρίτη