ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Από τα αζήτητα στην ανανέωση!

Παναθηναϊκός: Από τα αζήτητα στην ανανέωση!

Παναθηναϊκός: Ο Γιοάν Μολό πριν έρθει ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογιζόταν και έκανε προπόνηση με τους «κομμένους». Πλέον είναι βασικός και σε μία θέση που δεν είχε παίξει στην καριέρα του.

Ο Μολό καθιερώθηκε δεξί μπακ από την ημέρα που ήρθε ο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. Για καλή του τύχη ήρθε ένας προπονητής που τον ήξερε πολύ καλά από την Γαλλία, είχε συνεργαστεί μαζί του και ήταν η τελευταία του ευκαιρία για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε με τον προπονητή του και ο Μπόλονι του εξήγησε, ότι θα του δώσει την ευκαιρία που ζητάει, αλλά και αυτός πρέπει να θυσιαστεί για την ομάδα και να παίξει δεξί μπακ, μία θέση που δεν ξέρει.

Ο Μολό είπε ευχαριστώ και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Τη θέση την μαθαίνει κάθε παιχνίδι και περισσότερο και σε κάθε ματς δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Παίζει σαν καμικάζι, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ετσι φθάσαμε σήμερα από εκεί, που ήταν στα αζήτητα Μολό να είναι πολύ πιθανό να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποιος θα το περίμενε; Κανείς.

Πριν ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό έψαχναν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Μολό και τώρα με τον Μπόλονι στον πάγκο είναι δεδομένο ότι θα γίνει συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου.

Και με τον Μπόλονι στον πάγκο ο Μολό θα πει ναι στο νέο συμβόλαιο χωρίς να κολλήσει στο οικονομικό. Διότι γνωρίζει ότι αν πάει σε άλλη ομάδα μπορεί να πάρει παραπάνω χρήματα, αλλά μπορεί και να μην παίζει, όπως παίζει τώρα στον Παναθηναϊκό. Και επειδή έζησε ο Μολό την περίοδο, που ήταν ανενεργός στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να φύγει, όσο ο Μπόλονι είναι στον πάγκο και ξέρει ότι θα παίζει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.