ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη ήττα μέσα στο 2021, με κοινά στοιχεία από την τελευταία ήττα

Παναθηναϊκός: Η πρώτη ήττα μέσα στο 2021, με κοινά στοιχεία από την τελευταία ήττα

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο Αγρίνιο από τον ΠΑΣ και αυτή ήταν η πρώτη ήττα του μέσα στο 2021.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα για τον Παναθηναϊκό μέσα στο 2021 και δεν ήρθε στο πρωτάθλημα, ήρθε στο Κύπελλο. Και μάλιστα κόντρα στον ΠΑΣ, που επίσης είχε χάσει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι πέρυσι με 1-0 και πέρασε στη ρεβάνς με το 3-1 σε ένα ΟΑΚΑ που είχε κόσμο.

Μετά από εννέα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, που ο Παναθηναϊκός έκανε επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, ήρθε η πρώτη ήττα από τον ΠΑΣ στο Kύπελλο. Και μάλιστα υπάρχει ένα κοινό στοιχείο της τελευταίας ήττας του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με την ήττα από τον ΠΑΣ στο Kύπελλο. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο νεαρός Βασίλης Ξενόπουλος.

Στην Τούμπα ο Διούδης βγήκε νοκ-άουτ στο ζέσταμα με ενοχλήσεις στην μέση και στο Αγρίνιο δεν πήγε καν ο Διούδης και έπαιξε και στα δύο παιχνίδια ο Ξενόπουλος.

Υπάρχει και άλλο ένα κοινό στοιχείο με την τελευταία ήττα του Παναθηναϊκού. Και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και στο Αγρίνιο με τον ΠΑΣ οι 8 βασικοί ήταν ίδιοι. Δηλαδή οι Ξενόπουλος, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Μακέντα, Βιγιαφάνιες.

Από τότε ο Μπόλονι καθιέρωσε άλλους παίκτες στην ενδεκάδα μπήκαν και οι μεταγραφές Σανκαρέ και Ενγκμπαγκοτό και αυτό ήταν το πρώτο ματς μέσα στο 2021, που οι πρώην βασικοί έπαιξαν και πάλι στην ενδεκάδα και… δικαίωσαν τον προπονητή τους, που τους έχει στον πάγκο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.