ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κάποιοι παίκτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία

Παναθηναϊκός: Κάποιοι παίκτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ και η απόδοση της ομάδας ήταν μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για κάποιους παίκτες.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει καθιερώσει μία ενδεκάδα με παίκτες, που πριν ένα μήνα είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής και με αυτή την ενδεκάδα έχει κάνει ένα μεγάλο σερί στο πρωτάθλημα, που έχει φέρει την ομάδα μία ανάσα από την έξοδο στην Ευρώπη, τη στιγμή που όταν ανέλαβε ο Μπόλονι ο Παναθηναϊκός ήταν χωρίς νίκη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ολο αυτό το διάστημα οι πρώην βασικοί, που είχαν χάσει την θέση τους στην ενδεκάδα, είχαν παράπονο από τον Μπόλονι. Και ο Ρουμάνος τεχνικός σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο τους έδωσε την ευκαιρία.

Και αυτοί -οι περισσότεροι- την πέταξαν την ευκαιρία στα σκουπίδια. Και η ευκαιρία που έχασαν ήταν μεγάλη, αφού μπορεί να μην τους ξαναδοθεί. Κάθε ευκαιρία, που παίρνουν και την χάνουν τους απομακρύνει όλο και πιο πολύ από το μυαλό του Μπόλονι.

Και φυσικά, όταν παρουσιάζουν αυτή την εικόνα δεν φταίει κανένας προπονητής μετά, που τους αφήνει εκτός. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αφού παίζουν στον Παναθηναϊκό. Και αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί στο Κύπελλο και δεν μπορέσει να περάσει στη ρεβάνς με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο, αυτοί που έπαιξαν στο Αγρίνιο θα έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μία πολύ κακή στιγμή για την ομάδα.

Σε μία χρονιά, που ξεκίνησε τραγικά και το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα σερί, που τον έχει φέρει μία ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενδεχόμενος αποκλεισμός από το Κύπελλο, θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα και η χρονιά θα κλείσει με πολύ γκρίνια και αμφισβήτηση προς όλους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές οι περιοχές μπαίνουν σε σκληρό lockdown