ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 1-3: Δεν άντεξε στις «κανονιές» - Δείτε τα γκολ (videos+photos)

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 1-3: Δεν άντεξε στις «κανονιές» - Δείτε τα γκολ (videos+photos)

Ολυμπιακός - ΆρσεναλΟι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα (1-3) από την ομάδα του Λονδίνου, η οποία έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το θαύμα την περασμένη σεζόν στο Λονδίνο, ωστόσο φέτος ούτε ένα τέτοιο φαίνεται να είναι αρκετό μετά την αποψινή ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Άρσεναλ νίκησε 3-1, με δύο «κανονιές» έξω από τη μεγάλη περιοχή κι ένα γκολ από στημένη φάση, σε ένα χρονικό σημείο όπου οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είχαν ισορροπήσει την κατάσταση.

Η... κακή ημέρα φάνηκε από το «πρωί» για την ομάδα του Πειραιά, όταν ο Μπα ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε τελικά να ξεκινήσει βασικός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει ο Εμβιλά στα στόπερ κι οι «ερυθρόλευκοι» να χάσουν έναν σημαντικό παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι και προηγήθηκαν με τρομερό σουτ του Έντεγκαρντ, ωστόσο μετά την ανάπαυλα ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και ισοφάρισε.

Ο Έλ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νταβίντ Λουίς κι έκανε το 1-1, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο κι ενώ οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν να απειλούνται δέχθηκαν δύο γκολ κι ουσιαστικά έχασαν τις ελπίδες πρόκρισης για τους «8».

Ο Ολυμπιακός είχε ισορροπήσει το ματς κι έδειχνε ότι τουλάχιστον θα κρατούσε αυτό το 1-1, ωστόσο ο Γκάμπριελ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έδωσε το προβάδισμα στην Άρσεναλ, σε μια φάση που οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ.

Οι υπεύθυνοι του VAR τσέκαραν τη μονομαχία του Βραζιλιάνου αμυντικού με τον Εμβιλά και μέτρησαν το τέρμα. Πέντε λεπτά αργότερα, με ακόμα ένα σουτ έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά του Ελνένι, ο οποίος είχε μπει πριν λίγα λεπτά στο ματς, οι «κανονιέρηδες» πήραν σκορ-μισή πρόκριση στο Φάληρο.

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Μικέλ Αρτέτα (Άρσεναλ)

Το φιλμ του αγώνα

Η απόκρουση του Σα και το δοκάρι του Ομπαμεγιάνγκ

Η ευκαιρία του Μπρούμα μετά το λάθος του Έντεγκαρντ

ΓΚΟΛ 0-1

Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μασούρα

Η διπλή παρέμβαση του Σωκράτη

ΓΚΟΛ: 1-1

ΓΚΟΛ: 1-2

ΓΚΟΛ: 1-3

Οι ενδεκάδες

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού
arsenal.jpg
Η ενδεκάδα της Άρσεναλ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Σοκ από τον θάνατο πεντάχρονης - Βρέθηκε κρεμασμένη από σκοινί