ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0: Ζίβκοβιτς λαμπρός τον οδηγεί! - Δείτε τα γκολ (videos+photos)

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς πέτυχε και τα δύο γκολ κόντρα στους «ερυθρόλευκους» κι οδήγησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη νίκη (2-0) ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Super League

Καθοριστικό βήμα για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα αύξησε τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό.

Το «τρίποντο» που «Δικεφάλου του Βορρά» φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ζίβκοβιτς, ο οποίος όπως και στο ματς με την ΑΕΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, σκοράροντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τις ομάδες να έχουν αρκετές καλές στιγμές. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με τον Μπρούμα στο 20ο λεπτό, ενώ στο 33' ο Ζίβκοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σα και να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος άλλαξε πλευρές με τον Ελ Καντουρί με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' κατάφερε να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε στο πρώτο ημίχρονο. Με τρομερή εκτέλεση μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, εκμεταλλευόμενος τη λανθασμένη απομάκρυνση του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να απειλούν, προσπαθώντας να βρουν ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 63', με σκόρερ ξανά τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος μετά την κάθετη πάσα του Ελ Καντουρί, πέρασε τον Σα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 70ο λεπτό, με τον Κρμέντσικ να παίρνει τη θέση του. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πρεσάρει ψηλά και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να αντιδράσει, αυτό άλλαξε μετά τις αλλαγές του Μαρτίνς, καθώς ανέβηκε ψηλά. Στα τελευταία λεπτά το ματς είχε ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω στις δύο περιοχές.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος 2-0

Το φιλμ του αγωνα

ΔΟΚΑΡΙ

ΓΚΟΛ 1-0

ΓΚΟΛ 2-0

Ενδεκάδες

ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός

Pre-Game

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: «Εφιάλτης» για 25χρονη – Τη βίασαν, της ξύρισαν το κεφάλι και της πήραν τα λεφτά