ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσιακές εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ: Η κεντρική κερκίδα πήρε μορφή σε ημερομηνία – σταθμό

Γήπεδο ΑΕΚ
Έτοιμη η κεντρική κερκίδα στο γήπεδο της ΑΕΚ.
INTIME / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Γήπεδο ΑΕΚ: Η «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή, με τους φίλους του «δικεφάλου» να ανυπομονούν να δουν την ομάδα τους στο νέο της σπίτι.

Η ΑΕΚ προχωράει με την κατασκευή του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» προχωρούν και το γήπεδο έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή.

Μετά την τοποθέτηση των μυθικών μορφών της ομάδας στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου, σειρά είχε η διαμόρφωση της κεντρικής κερκίδας του γηπέδου.

Σε αυτή έχουν τοποθετηθεί τα καθίσματα σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, έτσι ώστε να σχηματίζεται η λέξη «ΑΕΚ» και το «1924» της ίδρυσης της ομάδας. Μάλιστα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με μήνυμα στα social media υπογράμμισε και τη σημασία της ημερομηνίας κατά την οποία ολοκληρώνεται το εν λόγω σημείο του έργου.

Αυτό γιατί στις 2 Νοεμβρίου 1930, είχαν πραγματοποιηθεί τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο κατεδαφίστηκε για να χτιστεί στη θέση του το νέο, με έναν φιλικό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος τελείωσε ισόπαλος 2-2.

Δείτε εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 5.449 νέα - 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον