ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομακτικό ατύχημα για ποδοσφαιριστή – Οδηγούσε μεθυσμένος (video)

Ισπανία τροχαίο
RADIOMARCA

LaLiga: Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Γκονσάλο Πλάτα της Βαγιαδολίδ, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος.

Ο παίκτης από το Εκουαδόρ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τράκαρε με ταξί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το αμάξι του να αναποδογυρίσει.

Ο Πλάτα αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς το αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,60 και το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τόσο του οδηγού, όσο και του επιβάτη που επέβαιναν στο ταξί. Ευτυχώς, πάντως, η κατάσταση τους δεν είναι σοβαρή.

Η Βαγιαδολίδ ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο παίκτης θα τιμωρηθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ισπανία, από την Πέμπτη (9/12) θα προπονείται μόνος του.

Επίσης, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει ότι: «Δράττουμε της ευκαιρίας για να θυμήσουμε τους κινδύνους της απερισκεψίας, της κατανάλωσης του αλκοόλ και της οδήγησης χωρίς τη δέουσα προσοχή. Ο σύλλογος θα διατηρήσει τις αρχές και τις αξίες της».

Στο αυτοκίνητο, μαζί με τον Πλάτα, βρισκόταν κι ο Βιθέντε Χάιμε, ο οποίος δοκιμαζόταν από τη Μάλαγα, αλλά δεν έπεισε κι αύριο θα επιστρέψει στο Εκουαδόρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Άφαντο το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ – Σε απόγνωση ο υπερτυχερός

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Έπεσε στο κενό ενώ επιδιόρθωνε κεραία στην ταράτσα - Νεκρός 65χρονος

Κρούσματα σήμερα: 5.899 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 81 θάνατοι και 709 διασωληνωμένοι