ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τσέλσι παίρνει το «οκ» για την πώληση εισιτηρίων στους αγώνες

Τσέλσι
AP Images

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει σχέδιο που θα επιτρέψει στην Τσέλσι να πουλάει κανονικά εισιτήρια στους αγώνες του Champions League και του FA Cup.

Ο σύλλογος του Λονδίνου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Οι περιορισμοί είναι πολλοί για τους «μπλε», οι οποίοι, μεταξύ άλλων, δεν μπορούν να πουλήσουν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες τους, όπου δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Η Τσέλσι δεν θα έχει στο πλευρό τον κόσμο της τόσο στο FA Cup, όσο και στα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «Times», αξιωματούχοι της κυβέρνησης εξετάζουν σχέδιο που θα το διαφοροποιήσει αυτό. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν τα αγοράζουν εισιτήρια, με τα έσοδα να καταλήγουν σε έναν «παγωμένο» λογαριασμό, ο οποίος θα ανήκει στους νέους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

«Είναι γελοία η προοπτική ενός μισογεμάτου Wembley»

Ο Βρετανός βουλευτής, Τζούλιαν Νάιτ, μιλώντας για το θέμα, υπογράμμισε ότι: «Είναι γελοίο να αντιμετωπίζουμε την προοπτική ενός μισογεμάτου Wembley για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ψηφιακής, Πολιτισμού, Μέσων και Αθλητισμού, ανέφερε: «Η Τσέλσι δεν είναι απλώς ο ιδιοκτήτης της, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με τεράστια σημασία για τους οπαδούς και την κοινότητά της. Ήταν κατανοητό ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Μίντλεσμπρο διεξήχθη χωρίς οπαδούς της Τσέλσι. Αλλά με τόση ειδοποίηση, η ομοσπονδία (FA) δεν έχει καμία δικαιολογία να τους αποκλείσει. Πρέπει να επιτραπεί η πώληση εισιτηρίων στους οπαδούς της Τσέλσι, εφόσον όλα τα χρήματα πηγαίνουν στον λαό της Ουκρανίας».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η λονδρέζικη Aethel Partners θέλει την Τσέλσι – Οι επιβεβαιωμένες προτάσεις