ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Το μήνυμα του Καραγκούνη στους διεθνείς – Η επιτυχία με το εθνόσημο είναι η μεγαλύτερη

Εθνική ομάδα
Intime

Εθνική ομάδα: Ο Γιώργος Καραγκούνης επισκέφθηκε την αποστολή της «γαλανόλευκης» και μίλησε στους διεθνείς, λίγο πριν την έναρξη του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ξεκινήσει το «ταξίδι» του στη διοργάνωση την ερχόμενη Πέμπτη (2/6).

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, στο πρώτο από τα τέσσερα ματς που θα δώσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/5), οι διεθνείς υποδέχθηκαν έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο ξενοδοχείο. Ο λόγος για τον Πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 και ρέκορντμαν με την Εθνική, Γιώργο Καραγκούνη.

Ο «Κάρα» μίλησε τους παίκτες για τις εμπειρίες τους με τη «γαλανόλευκη», υπογραμμίζοντας ότι οι επιτυχίες με το εθνόσημο είναι οι μεγαλύτερες που μπορεί να πετύχει ένας ποδοσφαιριστής.

«Η Εθνική ομάδα είναι για μένα το πιο σημαντικο. Πιστεύω ότι και εσείς εδώ έτσι σκέφτεστε. Σε όποια ομάδα και να παίζετε, στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, πιστεύω ότι μία επιτυχία με την Εθνική ομάδα είναι πάντα μεγαλύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραγκούνης.

Η Εθνική θα δώσει τέσσερις αγώνες στις πρώτες 15 ημέρες του Ιουνίου, καθώς θα παίξει εκτός έδρας με Βόρεια Ιρλανδία (2/6), Κόσοβο (5/6) και εκτός έδρας με Κύπρο (9/6) και Κόσοβο (12/6).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ NATIONS LEAGUE

Nations League
Το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Nations Leagueuefa.com

Σχετικές ειδήσεις