ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Αγώνας χωρίς αύριο για τους Πειραιώτες - Η ώρα και το κανάλι της σέντρας

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Αγώνας χωρίς αύριο για τους Πειραιώτες - Η ώρα και το κανάλι της σέντρας
Intime

Πρώτος φετινός «τελικός» για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει απόψε (27/7) την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Μετά από ενάμιση μήνα προετοιμασίας και έναν επίσημο αγώνα στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μακάμπι Χάιφα, για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα του Μπακχάρ, καθώς ως γνωστό δεν μετράει από πέρυσι το εκτός έδρας γκολ. Μπορεί το φαβορί να είναι ο Ολυμπιακός, όμως ο περσινός αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Λουντογκόρετς στα πέναλτι, έχει χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου στην ομάδα του Μαρτίνς, ώστε να μην έρθει ο αποκλεισμός για δεύτερη συνεχομένη χρονιά από τους ομίλους του Champions League.

Πάντως οι οιωνοί είναι με το μέρος των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς στο παρελθόν έχοντας φέρει τέσσερις φορές ισοπαλία σε προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον πρώτο αγώνα να έχει γίνει στο εξωτερικό, έχουν μετρήσει ισάριθμες προκρίσεις. Παράλληλα, με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας, ο Ολυμπιακός μετρά 8 προκρίσεις και μόλις έναν αποκλεισμό.

Τα πλάνα του Μαρτίνς και η πιθανή ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεσαι να παρατάξει διαφορετικό σύστημα σε σχέση με αυτό του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Βατσλίκ, με τους Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλά και Σισέ στην άμυνα.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, ενώ στα εξτρέμ θα βρεθούν οι Μασούρας και Ζινκερνάγκελ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί ενώ πίσω του θα παίξει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Αυτό φαίνεται πως θα είναι το αρχικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κανέ και Τικίνιο.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων»:

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Η σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίκαλ Ομπούκοβιτς και 4ο τον Τόμας Βάιντα.