ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: «Χαμός» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Μαρσέλο - Δείτε την επίσημη παρουσίασή του

Μαρσέλο Ολυμπιακός
Intime News

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν επίσημα τον σπουδαίο Μαρσέλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου βρέθηκαν περίπου 20.000 οπαδοί.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) με ιδιωτικό τζετ στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε μαζί με τη σύζυγο του και τους δύο γιούς του, Λίαμ και Έντσο, στο Φάληρο. Αρχικά, πήγε στα αποδυτήρια του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού» του, όπου τον περίμενε η φανέλα με το αγαπημένο του «12» κι η θέση του με το όνομά του και τον αριθμό του.

Ο Μαρσέλο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Καραπαπά, την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» είχε στηθεί ένας φαντασμαγορικός «διάδρομος» από τα τρόπαια του συλλόγου, προκειμένου να «υποδεχθούν» τον πέντε φορές πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία του Καρεμπέ, ενώ την ίδια ώρα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ «έπαιζε» στα matrix του γηπέδου ένα βίντεο από τις μεγαλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου άσου.

marcelo-11.jpg
«Πάμε Ολυμπιακέ», είπε στα ελληνικά ο ΜαρσέλοIntime

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μπήκε στο γήπεδο, πήρε το μικρόφωνο και φώναξε προς την εξέδρα «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», δίνοντας το σύνθημα στον κόσμο που ακολούθησε το τραγούδι. Ακολούθησαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Μαρσέλο, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με δεκάδες βεγγαλικά.

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας έναν αληθινό θρύλο, τον Μαρσέλο. Του εύχομαι να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια και να πανηγυρίσουμε πολλές μεγάλες στιγμές» ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στη συνέχεια του έκανε την πρώτη... πάσα.

«Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ», τόνισε απ’ την πλευρά του ο 34χρονος «σταρ», με την τελευταία ατάκα να είναι στα ελληνικά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, πήρε το λόγο, λέγοντάς του «Μαρσέλο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού» και του έδωσε τη φανέλα με το «12», με το γήπεδο να παίρνει «φωτιά». Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ο Μαρσέλο ανέβηκε στην προεδρική σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης», για να υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει διάρκεια 1+1 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις