ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Παραμένει «κιτρινόμαυρος» ως το 2026 ο Λάζαρος Ρότα

ΑΕΚ Λάζαρος Ρότα
FB: AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Λάζαρου Ρότα, έως το καλοκαίρι του 2026 - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος μπακ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ξεκινάει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Λάζαρος Ρότα θα παραμείνει «κιτρινόμαυρος» μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη νέα συμφωνία, μάλιστα, να περιλαμβάνει καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Ρότα έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Λάζαρος Ρότα εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 47 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας δύο φορές»

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Έλληνας διεθνής δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα σε αυτή την ομάδα νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου και ελπίζω στα χρόνια που έρχονται να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες και τίτλους».

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε, επίσης, τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου (20.30), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου»

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Οι τιμές των εισιτηρίων του ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδαςaekfc.gr

Σχετικές ειδήσεις