ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Οριστικό το τέλος με Μαρσέλο | «Στον Πειραιά θα έχει πάντα φίλους»

Ολυμπιακός Μαρσέλο
Intime News

Ολυμπιακός: Πρόωρο τέλος έλαβε κι επίσημα η συνεργασία των «ερυθρόλευκων» με τον Μαρσέλο, η μεταγραφή του οποίου από «βόμβα» εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι μια από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις της σύγχρονης ιστορίας του, η οποία όμως έμελλε να μην μακροημερεύσει.

Η ομάδα του Πειραιά ήρθε σε συμφωνία για πρόωρη λύση του συμβολαίου του Μαρσέλο, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Το Σάββατο (18/2) έπεσαν οι υπογραφές στα σχετικά έγγραφα, με τον Βραζιλιάνο να μετράει μόλις 10 συμμετοχές και τρία γκολ σε 332 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θα έχει πάντα φίλους στον Πειραιά»

Ο Ολυμπιακός σε μήνυμα του στα social media αποχαιρέτησε τον Μαρσέλο. «Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαρσέλο: «Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω»

Το δικό του «αντίο» είπε κι ο Μαρσέλο, με μήνυμα του στα social media. Αναλυτικά: «Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα σημαδευτές στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον! Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ».