ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η ΕΠΟ προχωρά σε καταγγελία κατά των Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά

Βαγγέλης Μαρινάκης Super League
Intime News

ΕΠΟ: Στην ελληνική ομοσπονδία δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε καταγγελία για τη συμπεριφορά των Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, στο πλαίσιο της συνάντησης για τη διαιτησία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ενημέρωσε τη FIFA και την UEFA, για τη συμπεριφορά του προέδρου της Super League και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσης, υπήρξε σχετική ενημέρωση και για τον εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος πέταξε φούστα στο κεφάλι του Τάκη Μπαλτάκου.

Μάλιστα, είναι κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος με δήλωσή του, κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ μέρος του περιστατικού διέρρευσε και στα social media.

Στην ελληνική ομοσπονδία, λοιπόν, είναι αποφασισμένοι, πέρα από τη σχετική ενημέρωση, να προχωρήσουν και σε καταγγελία σε FIFA και UEFA, εις βάρος των δύο αντρών. Επίσης, όπως προκύπτει θα απευθυνθούν και στον αθλητικό εισαγγελέα και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

«Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές»

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση, όπως έπραξε κι ο ΠΣΑΤ το βράδυ της Δευτέρας (27/3), για την ατάκα «όλα τα σκα@@ μαζεμένα» που είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την άφιξη του στα γραφεία της ΕΠΟ. Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα.

Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα.

Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο».

Σχετικές ειδήσεις