ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Νάσμπέργκ, διαθέσιμος για το ντέρμπι της Super League

Super League
Intime News

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Νάσμπεργκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Super League.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην Τούμπα κι έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου, ωστόσο δεν είναι αναγκασμένος να «ξεχάσει» το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Την προσεχή Τετάρτη (5/4), ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει άλλο ένα ντέρμπι, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο μετά την τιμωρία του, είδε τον Ιβάν Νάσμπεργκ να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του, ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική των playoffs. Ο Γιασμίν Κούρτιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολουθεί ο Τόμας Κεντζιόρα.

Οι παίκτες που ήταν στη βασική ενδεκάδα στο ματς με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και οικογενειακό δίτερμα.

Σχετικές ειδήσεις