ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μήνυμα Σαββίδη πριν το ντέρμπι - «Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν το διακόπτη»

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μήνυμα Σαββίδη πριν το ντέρμπι - «Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν το διακόπτη»
Eurokinissi

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μήνυμα συσπείρωσης, λίγο πριν το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λίγο πριν το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και θέλησε να τους δείξει τη στήριξή του, ενώ τους ζήτησε να παίξουν σε κάθε ματς σαν να είναι τελικός.

«Πρώτα απ’ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν το διακόπτη», ήταν τα πρώτα του λόγια, ζητώντας από τους παίκτες να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ.

Και συνέχισε για τη «μάχη» του πρωταθλήματος: «Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι' αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός».

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε και το σύνθημα για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. «Τέτοιος αγώνας είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις