ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρευνα για τον Κώστα Χατζηδάκη μετά την αγκωνιά σε παίκτη της Λίβερπουλ (video)

Έρευνα για τον Κώστα Χατζηδάκη μετά την αγκωνιά σε παίκτη της Λίβερπουλ (video)
SCREENSHOT - VIDEO

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διαιτητής Κωνσταντίνος Χατζηδάκης μετά τον σάλο που προκάλεσε στην Αγγλία το βίντεο με την αγκωνιά που δίνει στον Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για τη Premier League, αφού ο βοηθός διαιτητή Κώστας Χατζηδάκης εμφανίζεται να δίνει αγκωνιά στον Άντι Ρόμπερτσον την ώρα που ο Σκωτσέζος πηγαίνει να διαμαρτυρηθεί.

Ο κυπριακής καταγωγής -γεννημένος στην Αγγλία- διαιτητής σε μια προσπάθεια να απωθήσει τον ακραίο αμυντικό των «reds», ο οποίος διαμαρτυρόταν για μια απόφασή του, τον βρήκε με τον αγκώνα με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στην Αγγλία.

«Η PGMOL (σ.σ: όργανο που επιβλέπει τους διαιτητές στο αγγλικό ποδόσφαιρο) δεν θα διορίσει τον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη σε αγώνες σε καμία από τις διοργανώσεις της, ενώ η FA διερευνά το περιστατικό που αφορά τον βοηθό διαιτητή και τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον στο Άνφιλντ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ένωση διαιτητών.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία 2-2 με την Άρσεναλ, υποστήριξε πως δεν είδε το περιστατικό αλλά άκουσε για αυτό στα αποδυτήρια.