ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκικές «σειρήνες» για τον Τσέριν του Παναθηναϊκού

Τουρκικές «σειρήνες» για τον Τσέριν του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με την «Fanatik» η Γαλατασαράι ρώτησε για τον Άνταμ Τσέριν τον οποίο ο Παναθηναϊκός κοστολογεί 5 εκ. ευρώ.

Από τους τρεις Σλοβένους που απέκτησε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι, ο Άνταμ Τσέριν είναι αυτός που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι τώρα. Ο πρώην χαφ της Ριέκα, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και σαφώς είναι μία απ’ τις εκπλήξεις των «πράσινων» την τρέχουσα σεζόν. Αποτελώντας σε πολλές αναμετρήσεις, βαρόμετρο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διεθνής και βασικός και με την Εθνική Σλοβενίας πλέον, ο Τσέριν έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτ που παρακολουθούν την εξέλιξή του. Ο ρόλος που έχει επωμιστεί σε μια ομάδα με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, κινεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Έτσι, φαίνεται πως ήδη η Γαλατασαράι έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Όπως αναφέρουν και οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Fanatik» αναφέρει πως άνθρωπος που ενεργούσε για την Γαλατά, παρακολούθησε τον Τσέριν και έκανε θετική εκτίμηση γι’ αυτόν. Οπότε η πλευρά των Τούρκων ήδη ρώτησε για τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού αναφορικά με τον παίκτη.

Πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους, οι «πράσινοι» αξιώνουν 5.000.000 ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρησή του. Τιμή που ίσως να φαντάζει και μικρή, για διεθνή παίκτη που έχει βασικό ρόλο στον Παναθηναϊκό.