ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Ο Παυλίδης της έδωσε δικαίωμα στο όνειρο, τα πέναλτι την έστειλαν ημιτελικά!

Conference League: Ο Παυλίδης της έδωσε δικαίωμα στο όνειρο, τα πέναλτι την έστειλαν ημιτελικά!

Conference League: Μεγάλη πρόκριση της Αλκμάαρ στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Άντερλεχτ – Δύο γκολ ο Παυλίδης που τραυματίστηκε, βασικός ο Χατζηδιάκος.

Τεράστια επιτυχία της Αλκμάαρ που εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Η Ολλανδική ομάδα είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη, καθώς δύο δικά του γκολ διαμόρφωσαν το 2-0 από νωρίς. Ο Έλληνας στράικερ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά τη δουλειά την είχε ήδη κάνει!

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά και της παράτασης. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς με το ίδιο σκορ είχε νικήσει η Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Βερντόγκεν και Σαρντέλα αστόχησαν για τους φιλοξενούμενους, οι τέσσερις εκτελεστές της ΑΖ δεν έκαναν λάθος και με συνολικό σκορ 4-1 στη «ρώσικη ρουλέτα» η Αλκμάαρ πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά.

Βασικός για τους θριαμβευτές ήταν και ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πλέον η ΑΖ περιμένει τον αντίπαλό της, απ’ το ζευγάρι της Γουέστ Χαμ με τη Γάνδη.