ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαθήματα ιστορίας από Νιούελς και Σάντος: Πελέ, Μαραντόνα, Μέσι και Νεϊμάρ (Photos)

Μαθήματα ιστορίας από Νιούελς και Σάντος: Πελέ, Μαραντόνα, Μέσι και Νεϊμάρ (Photos)

Ο εκπληκτικός τρόπος με τον οποίο προμόταραν το παιχνίδι της Νιούελς από την Αργεντινή με την Σάντος απ’ την Βραζιλία, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0.

Τα ξημερώματα στο Ροζάριο της Αργεντινής, διεξήχθη ο αγώνας Νιούελς Ολντ Μπόις με την Σάντος. Η ομάδα της Αργεντινής φιλοξένησε τους Βραζιλιάνους στο γήπεδο «Μαρσέλο Μπιέλσα». Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0, αλλά αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο εκπληκτικός τρόπος που βρήκαν οι λατινομαερικάνοι για να διαφημίσουν το ματς, είναι για Όσκαρ!

Η Νιούελς είναι η ομάδα απ’ την οποία προέρχεται ο Λιονέλ Μέσι και την αγαπά υπερβολικά. Παράλληλα, εκεί έχει αγωνιστεί κι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Στη Σάντος απ’ την άλλη, έχει γράψει ιστορία ο Πελέ, ενώ από εκεί ξεκίνησε κι ο Νεϊμάρ. Τέσσερις παίκτες που έγιναν αιτία να υπάρξει ολόκληρη καμπάνια. Τόσο απ’ τις ομάδες, όσο κι απ’ τη διοργανώτρια αρχή.

«Εδώ έπαιξαν οι μεγαλύτεροι της ιστορίας», ανέφεραν διάφορα μηνύματα για το ματς, με τις φωτογραφίες των τεσσάρων να δεσπόζουν. Τόσο απ’ τους γηπεδούχους, όσο κι απ’ τους φιλοξενούμενους, ενώ υπήρξε και κοινή φωτογραφία με σχετικό πανό πριν τη σέντρα.

Ξεχωριστή, ευρηματική και γεμάτη ιστορία προσπάθεια, που αξίζει να τη θαυμάσει κανείς. Δείτε την gallery που ακολουθεί: