ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιμίκας και Σαλάχ τα «έσπασαν» σε μπαρ της Βαρκελώνης

Τσιμίκας και Σαλάχ τα «έσπασαν» σε μπαρ της Βαρκελώνης
Instagram - Mo Salah

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν το διήμερο ρεπό τους οι Κώστας Τσιμίκας και Μο Σαλάχ, μαζί με άλλους αστέρες της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ δίνει μάχη για να προλάβει μια θέση που θα της επιτρέψει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στο Champions League.

Οι «κόκκινοι» παραμένουν τρεις βαθμούς πίσω από τη Νιούκαστλ και δύο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τους δύο αντιπάλους τους, στην κούρσα για την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Την επόμενη αγωνιστική, η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λέστερ (15/05, 22:00), με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιχειρεί να μειώσει την πίεση από τους παίκτες του, δίνοντάς τους διήμερο ρεπό μετά τη νίκη επί της Μπρέντφορντ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Κ αυτοί φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε γνωστό μέσα από αναρτήσεις του με φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα πως βρέθηκε μαζί με συμπαίκτες του στη Βαρκελώνη!

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος φωτογραφήθηκε μαζί με τους Ρις Γουίλιαμς, Τζόρνταν Χέντερσον, Χάρβεϊ Έλιοτ, Λουίς Ντίαζ, Φαμπίνιο, Άντριαν και φυσικά με τον Κώστα Τσιμίκα, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, σε βραδινή έξοδο στη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο τα περισσοτερα βλέμματα φαίνεται πως έπεσαν πάνω σε αυτούς τους δύο, που περπατούσαν δίπλα δίπλα στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

Viral η αντίδραση Αλκαράθ - Συνάντησε για πρώτη φορά τον Μέσι και δεν του άφηνε το χέρι

Champions League, Ρεάλ-Σίτι: Σκάνδαλο με το γκολ του Ντε Μπρόινε - Δεν έπρεπε να μετρήσει (vid)

Αγγλία: Σάλος με τον πανηγυρισμό του Γκουαρντιόλα στο πρόσωπο του Τσιμίκα - Η απάντηση του Ισπανού

Champions League: Ακραίες χειρονομίες από τον πατέρα του Χάαλαντ - Τον πέταξαν εκτός γηπέδου