ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: «Απόβαση» δισεκατομμυριούχων στην Τουρκία

Τελικός Champions League
EPA/ERDEM SAHIN

Τελικός Champions League: Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ έχει τραβήξει τα βλέμματα ορισμένων από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Το Σάββατο (10/6) στο «Ατατούρκ», Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Champions League.

Ο τελικός των… τελικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον κάθε χρόνο. Η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση…

Η Τουρκία αναμένει 200 ιδιωτικά τζετ, τα οποία θα μεταφέρουν δισεκατομμυριούχους του Κόλπου, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση. Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος: «μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, από χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και το Μπαχρέιν, θα είναι επιβάτες σε 200 ιδιωτικά αεροσκάφη που αναμένεται να προσγειωθούν στη χώρα».

Ένας εξ αυτών, φυσικά, θα είναι ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ-Ναχιάν, μέλος της βασιλικής οικογένειας των ΗΑΕ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας.

«Παρών» στο «Ατατούρκ» ο Ερντογάν

Στις εξέδρες του «Ατατούρκ» θα είναι, όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα είναι δίπλα στον επικεφαλής της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ο τελικός του Champions League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (10/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις